Old 05-29-2019, 12:14 AM   #1
audiocan
Human being with feelings
 
audiocan's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 90
Default Name subproject prior to creating it

Allow naming a subproject when calling the action "Move to new subproject".

The benefit would be that you don't have to first create the subproject, wait for all the effects to load, render to complete, and then rename the project manually (hence waiting one more time for all of that), and also delete the first subproject rpp manually. So many unnecessary steps and waiting can be eliminated by a simple naming option.

This can be implemented by showing a pop up window when calling the action "Move to new subproject". The default generated name can be given in this window for people who doesn't want to bother renaming their subprojects.

An extension to this request would be choosing the folder for the subproject, but that's another request.
audiocan is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2019, 06:24 AM   #2
enroe
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 347
Default

+1.

I also had to manually delete the old subproject files
after renaming.

A naming before creating the subproject would be much
more elegant!
__________________
free mp3s + info: andy-enroe.de songs and weird stuff: enroe.de
enroe is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2019, 02:07 PM   #3
Mordi
Human being with feelings
 
Mordi's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 538
Default

I've gotten into this trap as well. Would like to see a way to rename subproject, either before or after it has been created.
Mordi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.