Old 01-06-2013, 07:38 AM   #1
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default I'm A Pendajo

I have been experimenting with theme editor and screwed up my toolbar text color, can't figure out how to get back to showing white text.
Any help appreciated.

Ankyu

[IMG]http://**************/a/img526/1715/jar4t.jpg[/IMG]

Uploaded with **************
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 02:06 PM   #2
gridlove
Human being with feelings
 
gridlove's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Chesterfield, UK
Posts: 248
Default

Tipex?
gridlove is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 03:39 PM   #3
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,752
Default

Theme color/font controls: Tab control text.
xpander is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 05:11 PM   #4
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

You are absolutely correct, and thanks so much.
Dark themes are so I can see them in dimly lit spaces, and while I do know my set ups, it makes reading from a few feet away much, much easier.
Thank You Kind Sir..
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 06:15 PM   #5
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

Oooops.....1 more tip if you know it from the top of your head kind sir.
I use the SWS Color all tracks black button, and on my 32bit DAW it's working, but on my x64 stage rig, I am finding difficulty fixing this.
I use to know but it has been a long time.

I am trying to get the x64 DAW to look like the 32bit one pictured above.
The Toolbar I use is the upper most left corner of the double toolbar row.
And as you can see the TCP/Master track and other track are black, but gray on my other DAW, I swear it is the last glitch...


Thanks
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 03:04 AM   #6
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,752
Default

You're welcome. And thank you for your kind words, although raised to nobility I'm not.

Unfortunately I have no idea about the possible differencies between 32- and 64-bit systems in this regard and have no means to test it either, I only run 32-bit here. Maybe somebody else will be able to help with that?
xpander is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 03:28 AM   #7
GermanFafian
Human being with feelings
 
GermanFafian's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Köln, Germany
Posts: 402
Default

Nice colors for night work.
BTW it should be "Pendejo" with an "e" not an "a"
__________________
Carpe Diem Quam Minimum Credula Postero
GermanFafian is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 05:41 AM   #8
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

It's a Chicano thang...
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 06:00 AM   #9
GermanFafian
Human being with feelings
 
GermanFafian's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Köln, Germany
Posts: 402
Default

Quote:
Originally Posted by XITE-1/4LIVE View Post
It's a Chicano thang...
Nope. It's a spanish word found in the dictionary
__________________
Carpe Diem Quam Minimum Credula Postero
GermanFafian is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 06:51 AM   #10
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

Yes but over in the States we have little use for search overloads and want our spelling to differ from the "proper" methods.
We have developed our own texting language which the ruling class is still trying to figure out.
So being politically correct is incorrect in our world view.

But you're more than welcome to try and tame the streets. The elites here have tried for decades and finally gave up, almost to the point where Eubonics was going to be taught in Oakland and other progressive areas, but then they realized not having a high school diploma was advantageous.

Some kids don't need an education to get in the way of their "schooling."

Ankyu.............

That one isn't in the wikipedia or dictionary either.
It's shorter, and using a British accent to emulate the old Genisis drummer Phil Collins where he "Anked" the non applauding audience at the end of his Suu-Suu-Sudio video.
It's a Yank thang...
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 07:20 AM   #11
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

And Brotha' Man XPander,
This isn't a 23/x64 thang, it's a Theme Editor option that is preventing the SWS All Color Black toolbar icon from working.
I just can't remember which one, so I have been pulling my hair in the Preferances/Appearnace settings, and the Theme Editor to no avail....

Ankyu

They shall write songs about whoever fixes this...
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 07:43 AM   #12
GermanFafian
Human being with feelings
 
GermanFafian's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Köln, Germany
Posts: 402
Default

Quote:
Originally Posted by XITE-1/4LIVE View Post
Yes but over in the States we have little use for search overloads and want our spelling to differ from the "proper" methods.

It's a Yank thang...
That's right. I keep forgetting the Hispanic Americans have developed their own particular version of Spanish just as we SouthAmerican did
__________________
Carpe Diem Quam Minimum Credula Postero
GermanFafian is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 09:20 AM   #13
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

But we still be Brothas',....... even the Pinche Gabachos...
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 10:29 AM   #14
GermanFafian
Human being with feelings
 
GermanFafian's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Köln, Germany
Posts: 402
Default

Quote:
Originally Posted by XITE-1/4LIVE View Post
But we still be Brothas',....... even the Pinche Gabachos...
Funny XD
Gabachos is the despective way spaniards call the french
__________________
Carpe Diem Quam Minimum Credula Postero
GermanFafian is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 12:06 PM   #15
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,752
Default

Quote:
Originally Posted by XITE-1/4LIVE View Post
And Brotha' Man XPander,
This isn't a 23/x64 thang, it's a Theme Editor option that is preventing the SWS All Color Black toolbar icon from working.
Ok, I got confused about the earlier post, sorry. Couple of questions to clarify things, if you don't mind.

You are using two different themes and in one of them you can color the track panels black, but in the other theme you cannot? Do the track panels in the latter theme not change color at all, with any SWS color option?
xpander is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 01:29 PM   #16
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

Exactamente Cabrone...
I have tried everything and I am wondering if it's one of those Adjust HX/Dodge/Alpha thinga ma jigs...

Glad to see you back,I am feverish to solve this.

Ankyu
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 02:27 PM   #17
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,752
Default

Quote:
Originally Posted by XITE-1/4LIVE View Post
Exactamente Cabrone...
I have tried everything and I am wondering if it's one of those Adjust HX/Dodge/Alpha thinga ma jigs...
Well, I don't know what theme is giving you the trouble, nor can I see all your settings...so I'll ask some more; the theme you cannot color the TCP black (btw. what theme is that?), you have never been able to do that?

If so, just a quess; the tcp_bg.png and tcp_bgsel.png within the theme folder are so light colored, you cannot get the TCP totally black. This because the theme editor adjustments alone won't do all the coloring, just tint.

Solution to this is to color the previously mentioned images dark enough to begin with.

edit:
going back to your two different DAWs, you could also have some basic color setting in your stage DAW set up so that it won't color the TCP...at all, like you said?

For example Preferences/Appearance/Track control panels > you have Tint track panel backgrounds checked?

Last edited by xpander; 01-07-2013 at 11:58 PM.
xpander is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 02:35 PM   #18
XITE-1/4LIVE
Human being with feelings
 
XITE-1/4LIVE's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere Between 120 and 150 BPM
Posts: 7,453
Default

It was dark, then I screwed it up by loading another theme, went back and fixed it, then forgot and loaded a new theme mo nths later as I really like it until I realized the TCP wouldn't collapse vertically, which is one of my reasons to keep the theme I have been using.

Thanks For Poppin' In...
XITE-1/4LIVE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.