Old 10-11-2019, 09:21 PM   #1
babag
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,648
Default fernsehmuell_Forward_Play_Shuttle_(L).lua having issues

i'm running the avid scripts from fernsehmuell_on my reaper for linux installation and am having an issue, though, i'm not at all convinced that it's linux related.

actually, there are two issues. first, i'm not getting the proper play-speed adjustments when i press the L key more than once. i get an error that the script is already running in the background and asking if i want to start a new instance , terminate all instances, or cancel. this also happens when i toggle between J and L. generally, J is working better, as far as speed.

second, i am having an issue with the J key. it seems to do some odd things, like displaying two cursors, if pre-roll is enabled.

these scripts are a great idea and i very much appreciate the efforts.

thanks,
babag
babag is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2019, 11:57 AM   #2
mespotine
Human being with feelings
 
mespotine's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Leipzig, Germany
Posts: 1,555
Default

I gave a notice to @fernsehmuell about that.
__________________
Ultraschall-API - a Lua-functions-library4Reaper: https://forum.cockos.com/showthread....98#post2067798
Reaper Internals - Developerdocs4Reaper: https://forum.cockos.com/showthread.php?t=207635
mespotine is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:31 AM   #3
fernsehmuell
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2016
Location: Wacken
Posts: 11
Default

Hello babag,

i can reproduce the buggy preroll behaviour. Thanks for reporting, I will look into it.
I have an idea what is causing the other problem (I don't test for linux as OS, yet!)

regards,
fernsehmuell
fernsehmuell is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 09:43 AM   #4
babag
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,648
Default

thanks, fernsehmuell. frankly, i'm not convinced that the behaviors are at all linux specific.

babag
babag is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.