Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2019, 04:01 PM   #1
BeardedGnome
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 9
Default Mod Wheel cc shows up in track view but not MIDI edit window CC lane

In the main view my MIDI item shows modwheel automation. When I double click the midi to get the midi edit window the automation doesn't appear in the midi CC lane for the mod wheel but is still there.

I know with 100% certainty that its the right midi value, once I draw in a midi value track view changes.

I found that if I draw over the 'invisible' modwheel automation in midi cc lane it will work correctly but leave the old invisible automation too (which is still only visible in track view).

I cannot drag and select to delete the invisible automation. Velocity and sustain still appear visible in the midi edit window, only modwheel has this problem.

This is happening with an AKAI ADVANCE61 and MMC is enabled for the play/ stop buttons.
Attached Images
File Type: png NoAutomation.PNG (11.3 KB, 3 views)
File Type: png automationNotReplaced.PNG (16.2 KB, 2 views)

Last edited by BeardedGnome; 09-15-2019 at 12:38 PM.
BeardedGnome is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.