Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER General Discussion Forum

View Poll Results: Please select your OS an whether or not REAPER works.
Window XP Pro - Working 9 60.00%
Window XP Pro - Not Working 1 6.67%
Windows XP Home - Working 1 6.67%
Windows XP Home - Not Working 1 6.67%
Windows 2000 Pro - Working 2 13.33%
Windows 2000 Pro - Not Working 0 0%
Windows 98 / 98 SE / ME - Working 1 6.67%
Windows 98 / 98 SE / ME - Not Working 1 6.67%
Other - Working 2 13.33%
Other - Not Working 0 0%
WINE - Working 1 6.67%
WINE - Not Working 0 0%
Multiple Choice Poll. Voters: 15. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2006, 08:10 PM   #1
neueWelt
Human being with feelings
 
neueWelt's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Denver, CO
Posts: 15
Default What OS have you tested REAPER on?

Hi guys,

With some of the recent reports of crashing problems, I though it might be helpfull to Justin if we all reported what OS we have run REAPER on and whether or not it worked. Enjoy the poll.

Note: Please use version 0.48 for this poll. Thanks.

Last edited by neueWelt; 01-23-2006 at 08:16 PM. Reason: Added version comment
neueWelt is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2006, 03:53 AM   #2
malcolmj
Human being with feelings
 
malcolmj's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Australia
Posts: 1,669
Default

REAPER v0.49 works successfully for me on the following rigs:

LAPTOP:

Fujitsu Lifebook laptop
Windox XP Professional SP2
Pentium M 1600MHz
504 MB RAM
SigmaTel C-Major Audio (*barf!*)

(works well except for instances of heavy FX)


DESKTOP 1:

AMD Athlon XP 2100+ 1.73GHz
Windows XP Professional SP2
1 GIG RAM
Novation Speedio USB I/O
Onboard Avance AC97 Audio

(works well under all conditions)


DESKTOP 2:

AMD Athlon 64 X2 4400+ Dual-Core Processor
Windows XP Professional x64 Edition
ASUS A8N-SLI Premium Motherboard
2 GIG RAM
M-Audio FireWire 1814 using 64 bit drivers

(didn't work until version 0.49, now works well)
malcolmj is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2006, 09:33 AM   #3
scum
Human being with feelings
 
scum's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: BG
Posts: 404
Default

runs on
-celeron 2.66 512ram ac97sound onboard-
without problems(fucking fast with windows xp;
and with some crashesh emulated with wine on pclinuxos on the same machine.

Last edited by scum; 01-24-2006 at 09:36 AM.
scum is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 03:01 PM   #4
daveisadork
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 15
Default



Seems to be working OK on Ubuntu Linux 6.04 with Wine 0.9.5.
daveisadork is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.