Old 10-20-2019, 08:13 AM   #1
ksor
Human being with feelings
 
ksor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: ┼rhus V, Denmark
Posts: 488
Default GLUE deletes the VIDEO part ????

I'm editing my videos and cutting out some smaller parts - I pull the remaining part together so the hole disappeares

BUT

if I GLUE the pieces together the video screen is just BLACK ?????

Why ?
__________________
Best regards
KSor, Denmark
ksor is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 10:39 AM   #2
sveinpetter
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2011
Location: Norway
Posts: 80
Default

Yes, you only get the sound, if there are any.
Just undo.
Go to File - Render, have a look at Output format. I guess you have wav, choose a Video format
If you have sound in the videofile you wanna use, put a copy of the videofile on another track, glue that file and you get only the sound. Group sound and video together for sync.
sveinpetter is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2019, 09:35 PM   #3
ksor
Human being with feelings
 
ksor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: ┼rhus V, Denmark
Posts: 488
Default

Thx !
__________________
Best regards
KSor, Denmark
ksor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.