Old 05-04-2019, 12:38 AM   #1
Winfield
Human being with feelings
 
Winfield's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Underground Bunker
Posts: 540
Default Asigning rotary knobs based on track names?

I have a Novation Nucturn 49 with eight rotary knobs. I would like to have a setup where the knobs is used on tracks based on parts of their name - like *RK1 for knob one, *RK2 for knob two etc. This way I can easily change which knobs control what track(s).

I'm a bit at a loss - do I use reaconsole, reacontrol, automap, Klinke_mcu or whatnot?

Any help or pointers appreciated!

Thanks
-W
__________________
"if DAWs are religions, REAPER is atheism" - The big J

Last edited by Winfield; 06-10-2019 at 12:51 AM.
Winfield is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2019, 11:21 AM   #2
Winfield
Human being with feelings
 
Winfield's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Underground Bunker
Posts: 540
Red face

Just a polite bump - 100 views and no one has a suggestion? - also I worry if my question just don't make any sense?
__________________
"if DAWs are religions, REAPER is atheism" - The big J

Last edited by Winfield; 05-27-2019 at 03:11 AM. Reason: bumpdebump
Winfield is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2019, 12:52 AM   #3
Winfield
Human being with feelings
 
Winfield's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Underground Bunker
Posts: 540
Default

bumpitty-bump
__________________
"if DAWs are religions, REAPER is atheism" - The big J
Winfield is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2019, 02:27 AM   #4
mschnell
Human being with feelings
 
mschnell's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Krefeld, Germany
Posts: 7,714
Default

Supposedly this is not doable with features provided by Reaper itself, so maybe you should ask this in the "CSI" thread...
-Michael
mschnell is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2019, 10:36 PM   #5
Winfield
Human being with feelings
 
Winfield's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: The Underground Bunker
Posts: 540
Default

Quote:
Originally Posted by mschnell View Post
Supposedly this is not doable with features provided by Reaper itself, so maybe you should ask this in the "CSI" thread...
-Michael
Thanks for the reply. A 'not doable in Reaper'- that's a too bad. I've posted in the suggested SCI thread, so perhaps there's still hope.
__________________
"if DAWs are religions, REAPER is atheism" - The big J
Winfield is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.