Old 06-20-2019, 10:31 AM   #1
jonotedski
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Default midi step input

having problem with midi step input.

when inputting a note (drum) on bar 1 beat 1, it also inputs on all beat 1 of subsequent bars. how do I turn this off?

thanks
jonotedski is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2019, 11:12 AM   #2
domzy
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1,171
Default

Untick "loop source" in item properties for your MIDI item
domzy is online now   Reply With Quote
Old 06-20-2019, 02:20 PM   #3
jonotedski
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Default

thanks for the prompt reply, working fine now
jonotedski is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.