Old 08-18-2019, 03:53 PM   #1
V1b3zman
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 27
Default Midi device not present!

Hi I've been using my novation SL-mkII as a usb midi controller for years now. All of a sudden reaper is showing in the preferences that this device is not present and it shows on the tracks that midi is not connected. I can use it in other apps so I can't understand what happened to it in reaper. Any body else experience this?
V1b3zman is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2019, 10:04 PM   #2
cutnpaste
Banned
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 391
Default

Quote:
Originally Posted by V1b3zman View Post
Hi I've been using my novation SL-mkII as a usb midi controller for years now. All of a sudden reaper is showing in the preferences that this device is not present and it shows on the tracks that midi is not connected. I can use it in other apps so I can't understand what happened to it in reaper. Any body else experience this?
I have novation devices myself for some reason they will disappear, just reinstall and it should be good again.
cutnpaste is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2019, 04:17 AM   #3
Coachz
Human being with feelings
 
Coachz's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Charleston, SC USA
Posts: 7,163
Default

I have a toolbar button assigned to action "Reset all MIDI devices". Maybe try that action.
Coachz is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.