Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > newbieland

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2019, 02:23 PM   #1
AdamH20
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
Default Getting a sample or loop into the "Playlist"

Hi guys, I'm a bit stuck.
I'm using HY Slicer to cut and rearrange a loop.
I press play and it plays my project and will play my loop endlessly.
How do I get my loop into the playlist for my project?
If I insert a midi item as I would from the sampler there is nothing there to play on the piano roll.
All suggestions welcome please.
AdamH20 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2019, 12:06 AM   #2
AdamH20
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
Default

Update. So I've managed to create my midi loop item by rendering. Then dropping the rendered loop into a fresh project.
Is this a standard method or is there an easier way?
AdamH20 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2019, 08:17 AM   #3
wolfdogg
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 87
Default

Quote:
Originally Posted by AdamH20 View Post
Update. So I've managed to create my midi loop item by rendering. Then dropping the rendered loop into a fresh project.
Is this a standard method or is there an easier way?
I don't own it but since it's a sequencer, I suspect you'd have to do it that way or trigger it during a specific part. Probably your only options.
wolfdogg is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.