Old 01-09-2012, 01:36 PM   #1
2bigfeet
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 26
Default Color items only, not tracks...?

I'm trying to set random "item" colors but, keep the default track gray, like Kenny has in his video. I've watched his entire tutorial. Many lessons several times. I don't remember him explaining how he set up random tinting of item takes and have the track color not change from default gray.

I can't find this in the manual either. I'm trying to set this as a template.

Of course I'm a little punchy from Reaper overload at this point.

Thanks for any help.
2bigfeet is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 01:42 PM   #2
WyattRice
Human being with feelings
 
WyattRice's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia
Posts: 1,902
Default

Check out this thread.
http://forum.cockos.com/showthread.php?t=57127
WyattRice is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 02:11 PM   #3
2bigfeet
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 26
Default

Thank you Wyatt.

Kerry
2bigfeet is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 04:51 PM   #4
2bigfeet
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 26
Default

Those screen shots look like an older version. And all this actions stuff is still a little cryptic to me. Anyway, found the similar prefs and checked and unchecked accordingly, created an action per linked post (near as I can figure it) and... nothing.

Suggestions?
2bigfeet is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 07:48 PM   #5
WyattRice
Human being with feelings
 
WyattRice's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia
Posts: 1,902
Default

Quote:
Originally Posted by 2bigfeet View Post
Those screen shots look like an older version. And all this actions stuff is still a little cryptic to me. Anyway, found the similar prefs and checked and unchecked accordingly, created an action per linked post (near as I can figure it) and... nothing.

Suggestions?
Do you have SWS extensions installed?
Also another couple of threads.
http://forum.cockos.com/showthread.php?t=58997
http://forum.cockos.com/showthread.php?t=73695
I'll post some more instructions tomorrow.
WyattRice is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2012, 08:27 PM   #6
2bigfeet
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 26
Default

Just installed SWS extensions. I'll look for more tomorrow.

Thanks
2bigfeet is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2012, 07:11 PM   #7
2bigfeet
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 26
Default

Okay I seemed to have figured this out. For anyone else:

Install SWS Extensions;

Open project >under Extensions menu select "auto color/icon">right click "unamed" select (any)>right click color, select "random"> check "Enable auto coloring".

Wyatt thanks for your help.

Last edited by 2bigfeet; 01-10-2012 at 07:57 PM.
2bigfeet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.