Old 04-11-2011, 05:54 AM   #1
AdamWathan
Human being with feelings
 
AdamWathan's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cambridge, Ontario
Posts: 2,644
Default FX Window filter doesn't focus...

All of a sudden in alpha 62 the filter doesn't focus when I open the FX window, can't find a preference or anything for it anywhere. Is this a bug? This is driving me insane.
AdamWathan is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2011, 07:38 AM   #2
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 14,632
Default

Quote:
This is driving me insane.
at least you don't have to walk...
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.