Old 06-16-2019, 10:25 PM   #1
Happy
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 43
Default Reaper_host32.exe is not Unloading

I should have posted in here.

Please see this thread for the details etc https://forum.cockos.com/showthread....00#post2147700
__________________
Licenced & proud user of REAPER
Happy is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2019, 11:28 AM   #2
gofer
-blänk-
 
gofer's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 11,147
Default

There's not much detail to get out of the linked thread other than it's happening for you on Windows 10.
As host32.exe is Reaper's 32bit bridge it is most likely happening when you use some misbehaving 32bit plugin. You say it happens regularly to you, so it shouldn't be very hard to find out at least some plugins that trigger the issue for you. Please, if you find a little spare time, help the devs help you by doing some of the investigation on your end and name some of those plugins which misbehave.
gofer is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2019, 03:52 PM   #3
Happy
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 43
Default

@ gofer

I'll get a list together & post them. But, it won't be totally comprehensive, as i have a LOT.
__________________
Licenced & proud user of REAPER
Happy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.