Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2019, 04:28 AM   #1
Talagan
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2016
Location: Paris / France
Posts: 24
Default [5.978] [Macos] file_rewind(0) not working as expected in @serialize block

Hi all,

I've encountered this problem today when trying to implement retro-compatibility on a JSFX. Not totally sure if it's a bug or if I'm doing something wrong (or illegal).

Calling file_rewind(0) when reading from the @serialize block seems to have no effect although it should rewind to the beginning of the memory block of the JSFX.

Platform: Reaper 5.978 / MacOS Mojave

I have attached a script that reproduces this bug. Steps to reproduce :

- Install script
- Create new project
- Create new track
- Add FX
- Save
- Close Reaper
- Relaunch reaper
- Open FX on track, edit it, inspect the debugger
- The try_0, try_1, try_2 vars should be equal to 0 since we rewind the file between each read, but their values are 0,1,2 as if file_rewind(0) had no effect.

Thanks!

Ben
Attached Files
File Type: zip rewind_bug.jsfx.zip (812 Bytes, 11 views)
Talagan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.