Old 10-21-2019, 06:23 AM   #401
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by dougdi View Post
How long does it take to receive a password after a donation?
In a second or two, an email is sent with the instructions on how to login and set your password.

It seems there is a problem with your email for some reason it rejects the emails. I've sent you a private message.
heda is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 06:33 AM   #402
dougdi
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Default

Ok, replied with an alternate email.
dougdi is online now   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 11:40 AM   #403
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,214
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
you are still doing it wrong. You don't have to change default width to 0. Only track's width to 0 in case you changed them to something else. By default they are 0 which means to use the default width.
In your example, select tracks 1 to 10 and right click on them and set track width to 0. Then go to tab 1 and set default width to 65, then switch to second tab and set default width to 20.
I think I'll put the width command in the tab menu too.
still not working for what I have said I want to do....

changing the width in any tab changes it for all tabs....

yes... width in tab menu would be much better
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 11:57 AM   #404
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

It works here
heda is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 03:25 PM   #405
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,214
Default

OH.... now I see how you do it... kewl

it IS confusing... because of how and where we find the default width in the menu... it will be MUCH more friendly to have it on each tab menu...

Still... thanks for the gif worth a thousand words! Now at least I can get what I wanted!

EDIT: spoke too soon.... I can get almost what I want and that is great
there still is this issue:

tab 1 set to 65 px with trks 1-6
tab 2 set to 36 px with trks 1-10

ok all ok at first... but then change one of the common traks in only tab 1... like trk, #3 or #4
to a diff width.... like 85 px

OK now see it is changed in both tabs....
so it does not totally have independent width settings for each tab.... am I mistaken?
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain

Last edited by hopi; 10-21-2019 at 04:18 PM.
hopi is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2019, 05:54 AM   #406
Buy One
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 138
Default

Hi Hector

The free version of the Mixer has suddenly without my apparent changing anything in the configuration started throwing the following error and refusing to load

Quote:
__DEV__HeDaMixer.lua:327: attempt to get length of a nil value (local 'tables')
would you be able to suggest a fix?
Buy One is online now   Reply With Quote
Old 11-24-2019, 06:04 AM   #407
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by Buy One View Post
would you be able to suggest a fix?
There should be a folder "HeDaMixer settings" with the settings file inside. maybe try deleting _Settings_1.cfg file to reset it to default configuration? For some reason it is not reading correctly the settings file.
heda is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2019, 06:10 AM   #408
Buy One
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 138
Default

Yes, that did it. Thanks a lot, and for a quick response as well.
Buy One is online now   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 02:55 AM   #409
lachinhan
Human being with feelings
 
lachinhan's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Can Tho - Viet Nam
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
Hi friends, Thanks hopi for always promoting haha. I see you promoting HeDaMixer on some threads here and there. I think you made two new VIP members just yesterday

Currently, there are 190 awesome VIP users making HeDaScripts possible. Let's see if we can reach 200! I have plans for a new update for HeDaMixer with a new design on the panner, as a knob, and to include FX inserts and also the integration of Loudness Graph.

here is a small preview of what is coming for integrating Loudness Graph with HeDaMixer. still doesn't have all the functions of LG, but it is working.

Dear Heda..

I don't understand why I can't display Loudness selected track just like you. It only shows the master track

Thanks
__________________
NK Recording Studio
Email: lachinhan@gmail.com or admin@thuamninhkieu.com
Website:nkpro.top
lachinhan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 02:59 AM   #410
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by lachinhan View Post
Dear Heda..

I don't understand why I can't display Loudness selected track just like you. It only shows the master track

Thanks
this only works if the meters are set to EBUR128 mode.
First make sure your tracks are locked in a tab, then right click on the tab and set them to IL (EBUR128)
Then it should work.
heda is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 04:11 AM   #411
lachinhan
Human being with feelings
 
lachinhan's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Can Tho - Viet Nam
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
this only works if the meters are set to EBUR128 mode.
First make sure your tracks are locked in a tab, then right click on the tab and set them to IL (EBUR128)
Then it should work.
Oh ! I see, thank you so much Heda ..
__________________
NK Recording Studio
Email: lachinhan@gmail.com or admin@thuamninhkieu.com
Website:nkpro.top
lachinhan is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 08:39 AM   #412
SebyMusic
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 193
Default Sends view Only

Hi is it possible to have a view of only the sends for selected tracks?
And maybe by default all tracks in project?

tks
Seby
SebyMusic is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 08:51 AM   #413
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by SebyMusic View Post
Hi is it possible to have a view of only the sends for selected tracks?
And maybe by default all tracks in project?

tks
Seby
it is not possible to view only the sends of selected tracks. You could create a new tab with the receives tracks.

for all tracks in project it is possible to select use MCP in the right click menu of the tab. although it doesn't update automatically for performance reasons as I can recall
heda is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 08:58 AM   #414
SebyMusic
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 193
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
it is not possible to view only the sends of selected tracks. You could create a new tab with the receives tracks.

for all tracks in project it is possible to select use MCP in the right click menu of the tab. although it doesn't update automatically for performance reasons as I can recall
hi tks for the answer. Yes I saw it was possible to put only received in there.
Do you think it could be possible to implement that?
I mean a Sends view?
tks
Seby
SebyMusic is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 09:52 AM   #415
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by SebyMusic View Post
hi tks for the answer. Yes I saw it was possible to put only received in there.
Do you think it could be possible to implement that?
I mean a Sends view?
tks
Seby
a Sends view... I think you want a view that automatically finds all track that have receives right? This would be possible, yes.
I was searching if there is already some action in REAPER to select track with receives only, but I can't find any. There has to b e a script for that already somewhere... if so.. it would be as easy as running that action and then click + to create a new tab mixer with those tracks only. I'll add this to features for future versions.
heda is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 12:47 PM   #416
SebyMusic
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 193
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
a Sends view... I think you want a view that automatically finds all track that have receives right? This would be possible, yes.
I was searching if there is already some action in REAPER to select track with receives only, but I can't find any. There has to b e a script for that already somewhere... if so.. it would be as easy as running that action and then click + to create a new tab mixer with those tracks only. I'll add this to features for future versions.
Actually. I really meant Sends view. Meaning :
We see all sends from track 1 grouped together kind of.
Same for track 2 . etc.....
That way we have access quickly visually to what we are Sending to an effect, not the receive part.

tks
Seby
SebyMusic is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2020, 02:36 PM   #417
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

ah ok I was thinking all the time about tracks. You mean like the MCP where you can see some bars and knobs for the sends in each track. Then it is possible but not currently.
heda is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2020, 08:09 PM   #418
SebyMusic
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 193
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
ah ok I was thinking all the time about tracks. You mean like the MCP where you can see some bars and knobs for the sends in each track. Then it is possible but not currently.
yes exactly.
Seby
SebyMusic is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2020, 09:40 PM   #419
theRagman
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
In a second or two, an email is sent with the instructions on how to login and set your password.

It seems there is a problem with your email for some reason it rejects the emails. I've sent you a private message.
I have a problem as well. Donated yesterday, never received an email.
theRagman is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2020, 01:01 AM   #420
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by theRagman View Post
I have a problem as well. Donated yesterday, never received an email.
please send me a private message here in the forum with your email so I can check what happened. Maybe the email went to your spam folder? If the email never reached, then it usually is that the spam filter is installed on the server itself, not on the email client, then maybe the best is to try to change the email to a new email provider if you have, gmail always works well, but I have to do this manually. So if you can tell me another email you can use I can change it for you. Sorry for the trouble.
heda is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 08:34 AM   #421
theRagman
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by heda View Post
please send me a private message here in the forum with your email so I can check what happened. Maybe the email went to your spam folder? If the email never reached, then it usually is that the spam filter is installed on the server itself, not on the email client, then maybe the best is to try to change the email to a new email provider if you have, gmail always works well, but I have to do this manually. So if you can tell me another email you can use I can change it for you. Sorry for the trouble.
For some reason I can't send you a PM. Maybe because I'm a new user? Can you send me one?
theRagman is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 08:45 AM   #422
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

I don't know. I have sent you a message.

you can also contact me on the discord chat. invitation link is in my signature
heda is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 10:22 AM   #423
The Bunker
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 199
Default

So I have just updated to the latest version and all of a sudden I am no longer seeing the option to lock selected tracks so that they are independent from track selections in the MCP. What am I missing?
The Bunker is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 10:30 AM   #424
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 5,675
Default

Quote:
Originally Posted by The Bunker View Post
So I have just updated to the latest version and all of a sudden I am no longer seeing the option to lock selected tracks so that they are independent from track selections in the MCP. What am I missing?
yes, select some tracks and click the + button to create a new tab, they will be locked by default in that tab. you can then right click on the tab for more options

Last edited by heda; 02-19-2020 at 11:49 AM.
heda is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 01:23 PM   #425
The Bunker
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 199
Default

Ahhh gotcha actually just remembered I did this on my other computer but somehow forgot when it came to updating it on this computer haha XD

On another note, is there anyway to make it so that the mixer responds to mouse modifier for buttons such as the solo button so that the functionality can be the same as the main mixer?
The Bunker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.