Old 07-13-2006, 07:00 AM   #1
d. gauss
Human being with feelings
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,432
Default Performance Meter on main screen?

i know it's dockable and floatable now, but how 'bout something simple that lives on the main screen?
perhaps just the reaper master CPU usage indicator somewhere so you quickly know if you are getting into trouble. would be very handy on a laptop.

might look something like one of these?

http://www.betteroffdead.com/cpu2.jpg

red exclamation point (or some other indicator) could be user configured to light up as a warning when ever you sustain a usage of X percent or more.

any thoughts?
d. gauss is online now   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 07:19 AM   #2
RokkD
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,152
Default

Yes....just a little thermometer strip....doesn't even need a readout, just the visual to let you know when things are starting to heat up.

--
RokkD is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 07:20 AM   #3
funkster1
Human being with feelings
 
funkster1's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Planet Groove
Posts: 860
Default

Yup, very good idea actually. I have several HDD's in my PC, so I don't really care about the Disk Usage or Network CPU-load.
Just a quick 'n dirty, simple indicator of sorts.

Raphael
funkster1 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 07:23 AM   #4
Art Evans
Mortal
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,656
Default

"BMem" which someone here suggested works well.
Art Evans is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 07:26 AM   #5
kejkz
Human being with feelings
 
kejkz's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 226
Default

Nice idea!
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 07:29 AM   #6
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,337
Default

i'm with you!

Quote:
Originally Posted by RokkD
Yes....just a little thermometer strip....doesn't even need a readout--
please no graphics! i prefer the numeric readout!

Last edited by Dstruct; 07-13-2006 at 07:57 AM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 08:59 AM   #7
maa
Human being with feelings
 
Join Date: May 2006
Location: Hamburg
Posts: 1,276
Default

Yep +1 .
maa is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 11:15 AM   #8
Subz
Human being with feelings
 
Subz's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 2,966
Default

+1


Subz
Subz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.