Old 05-19-2020, 02:42 PM   #1
AnthonyHunt
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
Default Mute OSC broken in Automation Write

Please see this post from another thread.

https://forum.cockos.com/showpost.ph...4&postcount=16

Essentially, when connected to an X32 with X32Reaper they talk to Reaper properly. As soon as automation write (any mode) is activated, mute osc commands from the desk are ignored.

Patrick-Gilles has confirmed this is a bug in Reaper.

Thanks,

Anthony.
AnthonyHunt is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 01:39 PM   #2
AnthonyHunt
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
Default

Any updates?
AnthonyHunt is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2020, 03:54 PM   #3
AnthonyHunt
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
Default

Guys, hate to keep bumping this... what's the acknowledgement process for bugs? How do I/we know that this has been ticketed?

I'm ready to part with $$$ for the full version but this bug makes it an absolute no go.
AnthonyHunt is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 07:25 AM   #4
jimbaker
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by AnthonyHunt View Post
Please see this post from another thread.

https://forum.cockos.com/showpost.ph...4&postcount=16

Essentially, when connected to an X32 with X32Reaper they talk to Reaper properly. As soon as automation pay to write research paper (any mode) is activated, mute osc commands from the desk are ignored.

Patrick-Gilles has confirmed this is a bug in Reaper.

Thanks,

Anthony.
Let me check this thread first. I don't know how to help you yet.

Last edited by jimbaker; 06-05-2020 at 11:10 PM.
jimbaker is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2020, 04:05 AM   #5
AnthonyHunt
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by jimbaker View Post
Let me check this thread first. I don't know how to help you yet.
Has this now been confirmed as a bug? Is there a timescale? Sorry to nag at this but I have a deadline for a project and this bug is stopping the process. As I said, I'm poised to buy but without this being fixed Reaper is useless to me.
AnthonyHunt is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2020, 01:56 PM   #6
AnthonyHunt
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
Default

So I started this thread on the 15th May having found a VERY serious bug in automation. The bug has been confirmed by other Reaper users and by a third party developer. It is now the 11th July.

There have been two releases of Reaper since the bug report.

I have chased this thread several times without any one from the development team responding, let alone acknowledging the issue.

I have patiently waited for the bug to be fixed before purchasing. I'm starting to see very little point in looking at this software anymore. If the development team are happy to take peoples money for the software but not even take the time to investigate bugs yet alone acknowledge them, I don't see why I should waste my time any more.
AnthonyHunt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.