Old 12-07-2014, 06:58 AM   #201
OffenderRhodes
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2014
Location: Outstanding in left field.
Posts: 33
Default

I realize I'm still in the afterglow after our 1st night together, but...

"....from this day forward until death do us part."

Beautiful and a bit quirky - you're the one for me.


(Only about three years behind... )
OffenderRhodes is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2014, 01:18 PM   #202
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,694
Default

very late to party but i need to say that..
Thank you so much!
timbralzoom is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2015, 04:49 AM   #203
steki
Human being with feelings
 
steki's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Berlin
Posts: 75
Default

I really like your theme. But I like to have a little change in the playbar. The BPM and TIME are very small right now. I made an example:
Attached Images
File Type: jpg Unbenannt-1.jpg (18.1 KB, 570 views)
__________________
Audiolabor Label
Mastering
steki is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2015, 07:33 AM   #204
4x4uk
Human being with feelings
 
4x4uk's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Newcastle UK
Posts: 474
Default

please read the first post on this theme. It was a bespoke custom theme the author is not making modifications to
4x4uk is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2015, 12:26 PM   #205
Daveinnit
Human being with feelings
 
Daveinnit's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: UK
Posts: 47
Default Great theme!

Great looking theme thank you
Daveinnit is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2015, 11:18 AM   #206
bob
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scottish refugee in Germany
Posts: 4,182
Default

I have been using default 3 always because I like the Meters a and mixer sizes/proportions and it clarity. This theme may become my go to theme however.Very nice.Cheers
__________________
SoundCloud Channel
https://soundcloud.com/stream
bob is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2015, 10:52 AM   #207
LugNut
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2013
Location: So Florida
Posts: 913
Default

Hi,

Don't know if you will see this Sir White Tie, but after many years this theme Bespoke, still impresses me...and the only one I use. Freak in great! A million thanks for your work and genourosity!
LugNut is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2016, 09:09 AM   #208
johnsawan79
Human being with feelings
 
johnsawan79's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Philippines
Posts: 60
Default How to hide Bespoke Subfolders

Hi, I was able to hide inside folder tracks in default 5.0 theme, but this is somehow different, cant seem to figure out how can I totally hide the tracks inside folders when minimized, the coding inside the text file is different, would really appreciate if you kindly assist.

Last edited by johnsawan79; 04-16-2016 at 08:10 AM.
johnsawan79 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2016, 12:07 PM   #209
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 7,231
Default

@johnsawan79 if you mean you do not wish to see the "faint peaks" of the child tracks in the main folder, that is a preference under appearance>peaks/waveforms.
__________________
Myyy Wyyyrd Music
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 07:16 AM   #210
cutnpaste
Banned
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 391
Default What Happened

I down loaded the V4 Theme by White Tie, I tried all the layouts for mixer panel. Not a single one look similar to the images posted in the first posting by White Tie.

So I downloaded it again this morning thinking something had gone wrong with the download, but it was the same again.

It looks like the default you may get if you had a theme selected and then it was deleted from the theme folder.

I'm at a loss since White Ties themes are always the best themes available.

See attached.
Attached Images
File Type: jpg v4 theme.jpg (48.6 KB, 447 views)

Last edited by cutnpaste; 03-15-2016 at 08:29 AM.
cutnpaste is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 12:32 PM   #211
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 739
Default

Quote:
Originally Posted by cutnpaste View Post
I down loaded the V4 Theme by White Tie, I tried all the layouts for mixer panel. Not a single one look similar to the images posted in the first posting by White Tie.

So I downloaded it again this morning thinking something had gone wrong with the download, but it was the same again.

It looks like the default you may get if you had a theme selected and then it was deleted from the theme folder.

I'm at a loss since White Ties themes are always the best themes available.

See attached.
Remove the WT_Brawn_bespoke.ReaperThemeZip file you downloaded from the Color Themes folder.
Unzip it (unpack it).
This will give you file called "WT_Brawn_bespoke.ReaperTheme" and a folder called 'WT_Brawn_bespoke".
Put both of these in your Color Themes folder in Reaper.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 01:16 PM   #212
sickamorz
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Location: Philippines
Posts: 741
Default

Quote:
Originally Posted by lucas_LCS View Post
Remove the WT_Brawn_bespoke.ReaperThemeZip file you downloaded from the Color Themes folder.
Unzip it (unpack it).
This will give you file called "WT_Brawn_bespoke.ReaperTheme" and a folder called 'WT_Brawn_bespoke".
Put both of these in your Color Themes folder in Reaper.
Thanks that made it work.

Just curious why that extra file is not in the main file, like many other themes.
No offense intended.
sickamorz is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 01:40 PM   #213
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 739
Default

Quote:
Originally Posted by sickamorz View Post
Just curious why that extra file is not in the main file, like many other themes..
ReaperThemeZip files have 2 elements inside, the image folder and actual ReaperTheme file. It's just an uncompressed zip file.

In this case, the ReaperTheme file inside of this ReaperThemeZip file is pointing to the name of the folder inside and not the full theme name, so Reaper is looking for 'WT_Brawn_bespoke' instead of 'WT_Brawn_bespoke.ReaperThemeZip'.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 02:12 PM   #214
sickamorz
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Location: Philippines
Posts: 741
Default

Quote:
Originally Posted by lucas_LCS View Post
ReaperThemeZip files have 2 elements inside, the image folder and actual ReaperTheme file. It's just an uncompressed zip file.

In this case, the ReaperTheme file inside of this ReaperThemeZip file is pointing to the name of the folder inside and not the full theme name, so Reaper is looking for 'WT_Brawn_bespoke' instead of 'WT_Brawn_bespoke.ReaperThemeZip'.
Thanks for your response.
sickamorz is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2016, 04:57 AM   #215
Curtis
Banned
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 708
Default startup track style

Great theme
I've a question, when I set up the theme so I could just press button on my launch pad to select the different style of tracks, I discovered that I could not find a way to get back to the startup track style. Did I overlook something to get back to the default track style.
I know that is can be done by right clicking on the track.

Thanks in advance
Curtis is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2016, 09:41 PM   #216
Tommy Zai
Human being with feelings
 
Tommy Zai's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: USA+CHINA
Posts: 35
Default Me Want!

I'd love to have this theme as an option. I'll be shooting you an email for sure. Thanks.

Last edited by Tommy Zai; 04-20-2016 at 09:51 PM.
Tommy Zai is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2016, 02:15 PM   #217
Pinknoise
Human being with feelings
 
Pinknoise's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Around Montréal
Posts: 885
Default

Quote:
Originally Posted by Curtis View Post
Great theme
I've a question, when I set up the theme so I could just press button on my launch pad to select the different style of tracks, I discovered that I could not find a way to get back to the startup track style. Did I overlook something to get back to the default track style.
I know that is can be done by right clicking on the track.

Thanks in advance
It should be the default layout if I get your question right. View screenset layouts in menu or Ctrl-E on Pc Cmd-E on Mac. Set selected tcp or mcp to default or its blank sometimes.

Last edited by Pinknoise; 04-21-2016 at 02:24 PM.
Pinknoise is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2017, 12:19 PM   #218
Travesty
Human being with feelings
 
Travesty's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 514
Default

Found an image of this on house of white tie, and did some intense googling to find d out what it was.
Looks great
Travesty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.