Old 02-14-2011, 10:31 AM   #41
gembez
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 255
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
You can find it in the theme editor (in REAPER) and change it by your own
Thanks, done! :-) One more thing though. The Phase and FX On/Off button are rather hard to read, even when "Tint Track Panel Background" is off.
gembez is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 10:46 AM   #42
Solar
Human being with feelings
 
Solar's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Canada
Posts: 2,302
Default Stunning!!!

Hi Nick!

Once again, won't repeat myself enough but this Theme man, thumbs up and thank you for ALL your hard work and time dedicated in this one. Thank you for sharing... it's a breeze to work with this theme.

Also I will be posting a screenshot because I can see a difference in the Menu Icon in the left side above that they are different then mine, just to make sure. Appreciate again

Cheers
__________________
MY: Music Producer, Mix Engineer & Entrepreneur
http://soundcloud.com/officialmy
Solar is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 11:14 AM   #43
Jed
Human being with feelings
 
Jed's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Auckland NZ
Posts: 916
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
Oh sorry! It happens when width of display resolution is less than 1315px. Will fix it
Hi Nick,

The transport issue remains with the new build on my lappy

Cheers
Jed
__________________
Jeds Music:
https://www.youtube.com/user/Stratguy10
Jed is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 12:17 PM   #44
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by pitpat View Post
Hey nick.. i'm back home on my ubuntu laptop ( on which its working sweet ). I will have to repeat the test at work, tomorrow. will report tomorrow
OK! Will be grateful
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 12:21 PM   #45
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by Jed View Post
Hi Nick,

The transport issue remains with the new build on my lappy

Cheers
Jed
Screenshot, I need a screenshot! Sorry, but I can't help you if I don't see the trouble...
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 12:26 PM   #46
BenK-msx
Human being with feelings
 
BenK-msx's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Whales, UK
Posts: 5,704
Default

thanku nickmoritz for a splendid theme.

you spoil us with such gifts!
BenK-msx is online now   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 01:41 PM   #47
lemmy
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 146
Default

It's fantastic! Thank you thank you thank you.
lemmy is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 02:42 PM   #48
lxm
Human being with feelings
 
lxm's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,630
Default

Amazing man. You got talent. A BIG thanks for this.
lxm is online now   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 03:04 PM   #49
memorex
Human being with feelings
 
memorex's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 471
Default

Stunning. I was going to wait for official v4.0 release to update, but after seeing this, I may not.
memorex is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 05:27 PM   #50
LeBeginner
Human being with feelings
 
Join Date: May 2010
Location: France
Posts: 92
Default Problems with tinted track label in TCP and MCP

Hi Nick !!!

As I told you, I can see a small mismatch between the track label and the tinted zone. Is it normal ? Con you change it ?
Please..

Thanks for your job.
Attached Images
File Type: png ScreenShot001 copy.png (27.9 KB, 357 views)
File Type: png ScreenShot002 copy.png (23.4 KB, 383 views)
__________________
My Web Site : http://composersforum.ning.com/profile/LeBeginner
LeBeginner is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 06:22 PM   #51
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,774
Default

Thanks for this theme will try it out properly soon but so far looking great!
musicbynumbers is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 07:11 PM   #52
pcmusicpro
Human being with feelings
 
pcmusicpro's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cali, Colombia.
Posts: 613
Default

Hello Nick

Let me tell you that Rado 4 is great, I just installed it and i'm exploring it. Great and promissing job.

I noticed some things and I would like to share my impressions with you. I hope the result helpfull to you. All suggestions are made with great respect to your work. I don't know WALTER so if something I ask is not yet possible to do, please forgive my ignorance.

1_rate darker than loop auto:
I find nice looking but uncomfortable to see the rate control with the shading. Besides it's darker that the shading in the loop auto case.

2_loop auto lighter than rate:
I find great the highlight in the icon but not the shading/degrade. Maybe flat is better.

3_fx enable and phase better if flat:
The solo and mute buttons look very sharp, easy to see but fx enable and phase don't look nice with the shading. Better flat to my taste.

4_Volume knob too big and not sharp:
In default mixer layout, the volume knob if too big when the track is reduced to it's smallest size. besides the knob don't look sharp.

5_dark grey send level difficult to see:
The darker grey color for the send level is not easy to see, nor the knob. maybe a brighter color would be best.
pcmusicpro is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 07:14 PM   #53
pcmusicpro
Human being with feelings
 
pcmusicpro's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cali, Colombia.
Posts: 613
Default

6_L and R meters too separated dB scales better in one side not in the center:
I find the L and R meters too separated from each other and the dB scales don't fit very well in the center. maybe better in one side.

7_pan width vs volume fader:
Volume fader looks great, solid, sharp, but pan and width knobs look so unfinished.

8_longer names get outside of the box:
When the names are too long they get out side of the box.

I find the Master track in the MCP too wide it wastes great space, specially in a laptop. Could it be narrower?

Well that what I find at the momment. Thanks and keep that great job with Rado v4!

Ed.
pcmusicpro is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 07:52 PM   #54
pixeltarian
Human being with feelings
 
pixeltarian's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Minneaplis
Posts: 3,308
Default

I can't hide the playrate control. is that normal? are you going to fix that? I hate playrate control being visible.

Otherwise I love love looooove it!


*edit*
nothing in the show/hide options on the transport bar works. this includes:

center transport controls
show/hide playrate
show/hide time signature
and other stuffs

Last edited by pixeltarian; 02-14-2011 at 08:00 PM.
pixeltarian is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 08:11 PM   #55
DBMusic
Human being with feelings
 
DBMusic's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Illinois
Posts: 1,195
Default

Want to add to the choir of THANK YOU's! Also, thanks for the directions on Preference settings. I was wondering how you got those grouped track colors in your screenshots

Regards,

DB
DBMusic is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 12:13 AM   #56
pitpat
Human being with feelings
 
pitpat's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Dubai, UAE
Posts: 299
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
OK! Will be grateful
Hi nick.

Just to be on the same page, i had reported about the following problem mentioned by Jed

Quote:
Originally Posted by Jed View Post

I can see it if I float the transport, as its in the line underneath the transport buttons etc. ie I have to extend the floating transport downwards to see it
Now, this seems to be more of how reaper handles docks and screensets ( i think )

Let me explain.

Considering the following;

option A - dock transport in main window ( default )
option B - float transport

If i choose B, Reaper remembers the size of the previous floating transport; Since the size of the transport in the default theme is smaller, it hides the controls for the rado theme.

Of course, once you resize the floating transport, Reaper remembers this size. After doing so, changing between A and B yeilds a consistent interface.

Also note that we will have to save individual screensets with the 'resized' floating toolbar information.

I hope that was clear
pitpat is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 01:16 AM   #57
matthias.matthias
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 169
Default problems with "Scale UI elements"

Hi Nick,

I think your theme is really great. It's highly functional and at the same time easy on the eye. Truly great work!

On my (rather small) monitors the theme takes a lot of screen estate though. So I tried scaling it to 0.75 (preferences/general/advanced UI tweaks) in order to view more tracks at the same time. This works perfectly for the TCP, but in the mixer the elements are all other the place (see screenshot). Can anyone help me with that?
Attached Images
File Type: jpg RADO V4 scaled.jpg (64.9 KB, 308 views)
matthias.matthias is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 01:28 AM   #58
live.fx
Human being with feelings
 
live.fx's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Moscow
Posts: 98
Default

Very good work.
This is a look and feel that I have long time waited from Reaper.
live.fx is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 01:32 AM   #59
live.fx
Human being with feelings
 
live.fx's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Moscow
Posts: 98
Default

Nick, have you plans about porting this theme to Reaper 3.x ? Or this is impossible, and theme only for Reaper 4 ? ( i have tried on 3.x, but all mixer elements is shifted and overlapped)
live.fx is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 02:08 AM   #60
LeBeginner
Human being with feelings
 
Join Date: May 2010
Location: France
Posts: 92
Default

Quote:
Originally Posted by live.fx View Post
Nick, have you plans about porting this theme to Reaper 3.x ? Or this is impossible, and theme only for Reaper 4 ? ( i have tried on 3.x, but all mixer elements is shifted and overlapped)
I think it's not possible since REAPER 3 is not Walter compliant (and the RADO v4 theme extensively use the Walter code.)
__________________
My Web Site : http://composersforum.ning.com/profile/LeBeginner
LeBeginner is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 02:13 AM   #61
geoslake
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 349
Default

Quote:
Originally Posted by matthias.matthias View Post
Hi Nick,

I think your theme is really great. It's highly functional and at the same time easy on the eye. Truly great work!

On my (rather small) monitors the theme takes a lot of screen estate though. So I tried scaling it to 0.75 (preferences/general/advanced UI tweaks) in order to view more tracks at the same time. This works perfectly for the TCP, but in the mixer the elements are all other the place (see screenshot). Can anyone help me with that?
I would also like to scale themes, but it actually never worked 100% properly to me, with any theme (v3 etc).
geoslake is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 02:17 AM   #62
live.fx
Human being with feelings
 
live.fx's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Moscow
Posts: 98
Default

Quote:
Originally Posted by LeBeginner View Post
I think it's not possible since REAPER 3 is not Walter compliant (and the RADO v4 theme extensively use the Walter code.)
Sad to hear this. How do you think, when 4.x going to "Release" final stage?
live.fx is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 02:35 AM   #63
LeBeginner
Human being with feelings
 
Join Date: May 2010
Location: France
Posts: 92
Default

I don't know, after the alpha releases, we should have beta releases and release candidates.... then, the REAPER v4.0 !!!

Nick, I also found other problems on the RADO v4. :

1 - on the track panel, the pan knob is not centered with the moving short line indicating the value of the actual pan.

2 - idem with the width knob

3 - idem with the volume knob on the mixer.
Attached Images
File Type: png Vol and width knob.png (5.2 KB, 303 views)
__________________
My Web Site : http://composersforum.ning.com/profile/LeBeginner

Last edited by LeBeginner; 02-15-2011 at 04:15 AM.
LeBeginner is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 02:56 AM   #64
Jed
Human being with feelings
 
Jed's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Auckland NZ
Posts: 916
Default

Quote:
Originally Posted by Jed View Post
Loving Rado but for some reason I'm not seeing the transport position readout when the transport is docked in the default position (only happens with this theme)

Anyone else?

I can see it if I float the transport, as its in the line underneath the transport buttons etc. ie I have to extend the floating transport downwards to see it

Cheers
Jed
Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
Screenshot, I need a screenshot! Sorry, but I can't help you if I don't see the trouble...
A gif is worth a 1000 words!

https://stash.reaper.fm/7921/Transport%20Issue.gif

This is with a 1280x800 winxp lappy

Cheers
Jed

PS Love your work
__________________
Jeds Music:
https://www.youtube.com/user/Stratguy10

Last edited by Jed; 02-15-2011 at 03:02 AM.
Jed is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 03:36 AM   #65
JamesMK
Human being with feelings
 
JamesMK's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sweden
Posts: 306
Default

Superb theme. Been using it all morning here, and it's very easy on the eyes while everything is clearly legible with just enough contrast everywhere. Oh, and the VU-meters are outstanding.

The only things I would change are:

1. Somewhat darker arrange area background colours

2. Place the FX insert button (in the TCP) on the first row, next to the solo button when a track is fully "compacted" (minimum vertical size) so that it can easily be accessed without having to expand the track. This could be made width-dependent of course.
JamesMK is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 04:21 AM   #66
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by LeBeginner View Post
Hi Nick !!!

As I told you, I can see a small mismatch between the track label and the tinted zone. Is it normal ? Con you change it ?
Please..

Thanks for your job.
Oh, I know about this and I can't do anything... sorry
Because REAPER coloring the whole image:

[IMG]http://img207.**************/img207/60/indentation.png[/IMG]
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 04:23 AM   #67
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,774
Default

Can reaper's Walter system allow the tcp layout to change to just a vertical name and vertical meter if the tcp gets reduced to really small horizontally? Just thinking of a mode for maximum arrange area but still without completely loosing you place due to no track names

This idea comes from the fact that we can now double click the tcp edge to hide it but if you then grab the hidden edge you can pull it out a bit (to hopefully reveal vertical names and meters) and it will remember this state everytime you double click it

Hope that Makes sense!
musicbynumbers is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 04:32 AM   #68
mabian
Human being with feelings
 
mabian's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Italy
Posts: 3,610
Default

Amazing stuff, a couple requests: any chance to have thinner fader + meter in mixer (I saw the narrow layouts, but I don't find such a combination) and level/pan readouts in MCP and TCP?

Thank you,
Mario
__________________
My DAW: Intel i7700k @4.2GHz / 16GB RAM / RME Fireface UC / 250GB SSD / 2x2TB HD / Win10x64
My Music: http://www.reverbnation.com/errepici - http://www.errepici.it/web/contents.asp?sec=4
mabian is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 04:35 AM   #69
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by pcmusicpro View Post
1_rate darker than loop auto:
I find nice looking but uncomfortable to see the rate control with the shading. Besides it's darker that the shading in the loop auto case.

2_loop auto lighter than rate:
I find great the highlight in the icon but not the shading/degrade. Maybe flat is better.

3_fx enable and phase better if flat:
The solo and mute buttons look very sharp, easy to see but fx enable and phase don't look nice with the shading. Better flat to my taste.

4_Volume knob too big and not sharp:
In default mixer layout, the volume knob if too big when the track is reduced to it's smallest size. besides the knob don't look sharp.

5_dark grey send level difficult to see:
The darker grey color for the send level is not easy to see, nor the knob. maybe a brighter color would be best.
1. Will think about it
2. The same
3. Will think about it
4. Impossible
5. Will think about it

Thanks for your advises! Have a nice day!
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 04:40 AM   #70
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by pcmusicpro View Post
6_L and R meters too separated dB scales better in one side not in the center:
I find the L and R meters too separated from each other and the dB scales don't fit very well in the center. maybe better in one side.

7_pan width vs volume fader:
Volume fader looks great, solid, sharp, but pan and width knobs look so unfinished.

8_longer names get outside of the box:
When the names are too long they get out side of the box.

I find the Master track in the MCP too wide it wastes great space, specially in a laptop. Could it be narrower?

Well that what I find at the momment. Thanks and keep that great job with Rado v4!

Ed.
6. Impossible
7. Impossible until come something better
8. Will fix it

Thanks again!
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 04:44 AM   #71
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by pixeltarian View Post
I can't hide the playrate control. is that normal? are you going to fix that? I hate playrate control being visible.

Otherwise I love love looooove it!


*edit*
nothing in the show/hide options on the transport bar works. this includes:

center transport controls
show/hide playrate
show/hide time signature
and other stuffs
Hmm... Sorry, but I do not know how to do it. Appreciate if someone help me with it
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:03 AM   #72
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by matthias.matthias View Post
Hi Nick,

I think your theme is really great. It's highly functional and at the same time easy on the eye. Truly great work!

On my (rather small) monitors the theme takes a lot of screen estate though. So I tried scaling it to 0.75 (preferences/general/advanced UI tweaks) in order to view more tracks at the same time. This works perfectly for the TCP, but in the mixer the elements are all other the place (see screenshot). Can anyone help me with that?
OMG! Sorry but I can't help you, because the RADOV4 projected for big display sizes. For example I have 1920x1080px size on my monitor...
Sorry again!
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:05 AM   #73
Lastrite
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 292
Default

It's a great theme Nick, very nice work. I'll stick to V3 for studiowork though, because it has more controls visible when the tracks are minimized (I like to mix in the TCP, weird, I know).

I might use the big layouts in the MCP for live-mixing though!
Lastrite is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:06 AM   #74
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by LeBeginner View Post
I think it's not possible since REAPER 3 is not Walter compliant (and the RADO v4 theme extensively use the Walter code.)
Absolutely true
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:10 AM   #75
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by LeBeginner View Post
I don't know, after the alpha releases, we should have beta releases and release candidates.... then, the REAPER v4.0 !!!

Nick, I also found other problems on the RADO v4. :

1 - on the track panel, the pan knob is not centered with the moving short line indicating the value of the actual pan.

2 - idem with the width knob

3 - idem with the volume knob on the mixer.
I'm not sure, but I think this is the REAPER (Walter) bug, not the theme.
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:14 AM   #76
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by Jed View Post
A gif is worth a 1000 words!

https://stash.reaper.fm/7921/Transport%20Issue.gif

This is with a 1280x800 winxp lappy

Cheers
Jed

PS Love your work
It happens with the updated archive?
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:18 AM   #77
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by JamesMK View Post
Superb theme. Been using it all morning here, and it's very easy on the eyes while everything is clearly legible with just enough contrast everywhere. Oh, and the VU-meters are outstanding.

The only things I would change are:

1. Somewhat darker arrange area background colours

2. Place the FX insert button (in the TCP) on the first row, next to the solo button when a track is fully "compacted" (minimum vertical size) so that it can easily be accessed without having to expand the track. This could be made width-dependent of course.
Thanks!
I planed to make a new TCP layout for it (I mean with the FX button on the first row). Stay tuned!
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:23 AM   #78
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by mabian View Post
Amazing stuff, a couple requests: any chance to have thinner fader + meter in mixer (I saw the narrow layouts, but I don't find such a combination) and level/pan readouts in MCP and TCP?

Thank you,
Mario
Sorry, but I do not have any free "slots" for the mixer layouts.
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:26 AM   #79
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by musicbynumbers View Post
Can reaper's Walter system allow the tcp layout to change to just a vertical name and vertical meter if the tcp gets reduced to really small horizontally? Just thinking of a mode for maximum arrange area but still without completely loosing you place due to no track names

This idea comes from the fact that we can now double click the tcp edge to hide it but if you then grab the hidden edge you can pull it out a bit (to hopefully reveal vertical names and meters) and it will remember this state everytime you double click it

Hope that Makes sense!
Yes, but it will be a hard work for sure!
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2011, 05:29 AM   #80
Janne83
Human being with feelings
 
Join Date: May 2010
Location: Earth
Posts: 1,824
Default

Finally had a chance to test this beauty. Youve made wonderful job with this v4 implementation.
Well done!

J
__________________
Win10, R 64bit
Janne83 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.