Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Color Themes and Icon Sets

View Poll Results: Do you like this theme?
Yes! 275 86.21%
No! 26 8.15%
I don't care. 18 5.64%
Voters: 319. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2012, 03:19 AM   #41
filster
Human being with feelings
 
filster's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Slovakia
Posts: 15
Default

It looks great, really nice work. It's obvious you put a lot of effort into this.
Really would like a laptop version, but not reduced, rather make it as a different layout - when on a laptop, I use themes which can have fx rack in mixer in sidebar, or as WT Brawn bespoke has (in the middle). This way I can still turn off/on effects quickly when performing live and I need to have the mixer docked.
But, the theme itself is great, for what most of the folks will want to use it - studio work.
filster is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 04:43 AM   #42
ADDIKTION
Human being with feelings
 
ADDIKTION's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: London, UK
Posts: 415
Default Folder indentation - buttons alignement

Quote:
Originally Posted by ADDIKTION
The first strange point I see is that in mcp, Mute/Solo/TrackLabels are not aligned with folder indentation.
Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
What do you mean?
Sorry my post was not clear. Nothing is better than a picture for this:

__________________
Sound Design & Music
ADDIKTION is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 04:46 AM   #43
mamazai
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 357
Default

Cool theme. But please more mixer layout include more fader color options.
mamazai is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 04:49 AM   #44
sonnie
Human being with feelings
 
sonnie's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 642
Default

I like it. Maybe at the next version you can imply smaller buttons at the tcp and scale down the mpc effects part, is too big.
sonnie is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 04:54 AM   #45
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by ADDIKTION View Post
Sorry my post was not clear. Nothing is better than a picture for this:

Ahh, this, yeah! Unfortunately it can't be fixed. If I'll do this then REAPER will cut roughly the TCP. Sorry
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 05:28 AM   #46
ADDIKTION
Human being with feelings
 
ADDIKTION's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: London, UK
Posts: 415
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
Ahh, this, yeah! Unfortunately it can't be fixed. If I'll do this then REAPER will cut roughly the TCP. Sorry
OK yes I thought it was something like that..
The only solution could be to move the Mute/Solo/Rec buttons to the right of track Labels, maybe. But I understand that it would change the theme
__________________
Sound Design & Music
ADDIKTION is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 05:44 AM   #47
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by ADDIKTION View Post
OK yes I thought it was something like that..
The only solution could be to move the Mute/Solo/Rec buttons to the right of track Labels, maybe. But I understand that it would change the theme
Unfortunately it will not help...
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 06:23 AM   #48
ADDIKTION
Human being with feelings
 
ADDIKTION's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: London, UK
Posts: 415
Default Maybe a solution?

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
Unfortunately it will not help...
I found this nice behavior in the Alter Ego v4.10 theme by Lambda
What do you think about it?

__________________
Sound Design & Music
ADDIKTION is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 07:21 AM   #49
Avatar44
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2008
Location: Moon
Posts: 112
Default

Alter Ego alignment is better. Would be great the same behavior for Reaborn 2, IMHO.

So, +1...
Avatar44 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 08:01 AM   #50
hwhalen
Human being with feelings
 
hwhalen's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 916
Default

I think the way to fix/change this alignment behavior is to think right to left when coding the TCP in Walter.

Starting with your right most element everything needs to anchor statically on the right. In a theme I'm working on I'm trying to address this.

You can see it below. I will attempt to emulate this in ReaBorn 2.


__________________
My Music
Noise From My Head
On The Links
hwhalen is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 08:40 AM   #51
jedstar2000
Human being with feelings
 
jedstar2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Bristol uk
Posts: 1,006
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
Unfortunately it will not help...
Look at page 35 of the manual. Its is very easy if you just want to align all controls

Code:
tcp_folderindent 13 
set tcp.margin +:folderdepth:1 [-13 0 0 0]
set tcp.margin +:maxfolderdepth:1 [13 0 0 0]
__________________
...............Reaper the DIY DAW.....................
MultiTrack Editing Macros http://forum.cockos.com/showthread.php?t=50111
Hybrid Theme http://forum.cockos.com/showthread.php?t=131090
jedstar2000 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 08:56 AM   #52
TMA
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2010
Location: Liverpool UK
Posts: 188
Default

Great work Nick, Thanks a lot for this !

ColorSet for the toolbar icons you supplied ?

Would be much appreciated sir !
TMA is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 09:34 AM   #53
Avatar44
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2008
Location: Moon
Posts: 112
Default

Quote:
Originally Posted by jedstar2000 View Post
Look at page 35 of the manual. Its is very easy if you just want to align all controls

Code:
tcp_folderindent 13 
set tcp.margin +:folderdepth:1 [-13 0 0 0]
set tcp.margin +:maxfolderdepth:1 [13 0 0 0]

Strange... when I add this lines in rtconfig file, just 1 pixel movement is happen, and nothing more. There must be something missing for making the alignment right with Reaborn 2.
So, the mystery is still here...
Avatar44 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 09:45 AM   #54
jedstar2000
Human being with feelings
 
jedstar2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Bristol uk
Posts: 1,006
Default

Works fine hear.

Code:
Layout "a) Alternative" "tcp_altered"

tcp_folderindent 12 
set tcp.margin +:folderdepth:1 [-12 0 0 0]
set tcp.margin +:maxfolderdepth:1 [12 0 0 0]
front tcp.width.label tcp.recmon
set tcp.label h<=30 [90 41 20 16 0 0.5 1 0.5] h<=55 [90 40 20 17 0 0.5 1 0.5] [90 5 20 17 0 0 1 0]
set tcp.label.margin [5 0 4 0]
set tcp.label.color [2 2 2]
set tcp.label.font [4]
set tcp.volume.fadermode [0]
set tcp.volume h>55 [61 29 51 20 0 0 1 0]
set tcp.volume.label.font [3]
set tcp.volume.label.margin [0 0 0 0 1]
set tcp.volume.label [0]
set tcp.pan.fadermode [1]
set tcp.pan h>80 [57 52 25 25 1 0 1 0] 
set tcp.pan.label.font [3]
set tcp.pan.label.margin [3 0 0 2]
set tcp.pan.label ?recarm [+3000] h>80 [-7 58 62 13 1 0 1 0] 
set tcp.width.fadermode [1]
set tcp.width h>80 [85 51 25 25 1 0 1 0] 
set tcp.width.label.font [3]
set tcp.width.label.margin [0 0 0 2 0.5]
set tcp.width.label ?recarm [+3000] h>80 [23 58 32 13 1 0 1 0] 
set tcp.meter [0]
set tcp.recarm h<=55 [0] [34 29 24 19 0 0 0 0]
set tcp.recmon ?recarm h>80 [38 58 13 11 0 0 0 0]
set tcp.recinput ?recarm h>80 [35 55 18 18 0 0 1 0]
EndLayout
oops I opened the box ...Time to close it
__________________
...............Reaper the DIY DAW.....................
MultiTrack Editing Macros http://forum.cockos.com/showthread.php?t=50111
Hybrid Theme http://forum.cockos.com/showthread.php?t=131090
jedstar2000 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 10:00 AM   #55
Avatar44
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2008
Location: Moon
Posts: 112
Default

Quote:
Originally Posted by jedstar2000 View Post
Works fine hear.

Code:
Layout "a) Alternative" "tcp_altered"

tcp_folderindent 12 
set tcp.margin +:folderdepth:1 [-12 0 0 0]
set tcp.margin +:maxfolderdepth:1 [12 0 0 0]
front tcp.width.label tcp.recmon
set tcp.label h<=30 [90 41 20 16 0 0.5 1 0.5] h<=55 [90 40 20 17 0 0.5 1 0.5] [90 5 20 17 0 0 1 0]
set tcp.label.margin [5 0 4 0]
set tcp.label.color [2 2 2]
set tcp.label.font [4]
set tcp.volume.fadermode [0]
set tcp.volume h>55 [61 29 51 20 0 0 1 0]
set tcp.volume.label.font [3]
set tcp.volume.label.margin [0 0 0 0 1]
set tcp.volume.label [0]
set tcp.pan.fadermode [1]
set tcp.pan h>80 [57 52 25 25 1 0 1 0] 
set tcp.pan.label.font [3]
set tcp.pan.label.margin [3 0 0 2]
set tcp.pan.label ?recarm [+3000] h>80 [-7 58 62 13 1 0 1 0] 
set tcp.width.fadermode [1]
set tcp.width h>80 [85 51 25 25 1 0 1 0] 
set tcp.width.label.font [3]
set tcp.width.label.margin [0 0 0 2 0.5]
set tcp.width.label ?recarm [+3000] h>80 [23 58 32 13 1 0 1 0] 
set tcp.meter [0]
set tcp.recarm h<=55 [0] [34 29 24 19 0 0 0 0]
set tcp.recmon ?recarm h>80 [38 58 13 11 0 0 0 0]
set tcp.recinput ?recarm h>80 [35 55 18 18 0 0 1 0]
EndLayout
oops I opened the box ...Time to close it

It works, your box was enlighten me enough this time! So thank you Jed!
Avatar44 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 10:02 AM   #56
ADDIKTION
Human being with feelings
 
ADDIKTION's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: London, UK
Posts: 415
Default

Thanks! That works great
__________________
Sound Design & Music
ADDIKTION is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 10:23 AM   #57
Avatar44
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2008
Location: Moon
Posts: 112
Default

I hope someday jedstar2000' box will be discovered by Nick Moritz.
Avatar44 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 10:56 AM   #58
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by jedstar2000 View Post
Look at page 35 of the manual. Its is very easy if you just want to align all controls

Code:
tcp_folderindent 13 
set tcp.margin +:folderdepth:1 [-13 0 0 0]
set tcp.margin +:maxfolderdepth:1 [13 0 0 0]
Ahhh, sorry, ahahahahaha! I misunderstood. I though to some reason that you told me about the white line to the left of the Mute/Solo/Rec buttons.
Sorry

Yeah, this code helps to align the tcp controls.
Thanks Jed!
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel

Last edited by nickmoritz; 09-01-2012 at 11:05 AM.
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 01:13 PM   #59
TMA
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2010
Location: Liverpool UK
Posts: 188
Default

Here's a blank toolbar button i edited to suit my needs, Might be handy to someone.
Attached Images
File Type: png toolbar_blank.png (1.1 KB, 211 views)
File Type: jpg Example.JPG (14.5 KB, 257 views)
TMA is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 02:38 PM   #60
Kenny Gioia
Human being with feelings
 
Kenny Gioia's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 3,456
Default

Awesome job!!!!
Kenny Gioia is online now   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 03:29 PM   #61
hwhalen
Human being with feelings
 
hwhalen's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 916
Default Another TCP approach

As usual I got here too late. The alignment issues is solved.
I worked up this TCP for ReaBorn2, trying to remain in the spirit of what Nick created.

I put some meters in there just because. Of course a simple ; will fix that for those who have no need.

A couple of pics. The walter code follows.

Slainte







;
Layout "TCP-ShrinkWrap"
;
clear tcp.*
;
set left [0 0 0 0 1 0 1 0]
set nicon [0 0 24 19] ;new icons
set tight [0 0 0 0 0 1 0 1]
set tcpos [650] ;TCP width adjust
set hdw [1920] ; HD resolution width
;
set tcp.size + tcpos [192 48 0 24]
;
set tcp.label.color [ 0 0 0 255]
set tcp.trackidx.color ?recarm [225 0 0] [255 255 255]
set tcp.recinput.color [220 220 220 255]
set tcp.volume.label.color [220 220 220 255]
set tcp.width.label.color [220 220 220 255]
set tcp.pan.label.color [220 220 220 255]
set tcp.meter.readout.color [160 160 160 255 255 0 0 255]
;
set tcp.label.font [4] h>47 [2] [1]
;set tcp.trackidx.font [-1]
set tcp.volume.label.font [1]
set tcp.pan.label.font [3]
set tcp.width.label.font [3]
;
set tcp.label.margin w>5 h>35 [ 6 0 2 2] [ 8 0 0 0] h>35 [8 -2 0 0] [6 -1 2 2]
set tcp.recinput.margin [ 5 0 0 0]
set tcp.pan.label.margin [ 3 0 0 2]
set tcp.width.label.margin [ 0 0 0 2 0.5]
set tcp.volume.label.margin [-10 0 0 0 .5]
;
set tcp.label w>45 h>35 [ 35 5 108 33 0 0 0 1] [ 38 3 105 16]
set tcp.pan.label w>449 h>35 + left + tcpos [-20 34 62 17] + left + tcpos [ -84 4 62 15] w>349 h>35 + left + tcpos [-20 34 62 17]
set tcp.width.label w>449 h>35 + left + tcpos [ -5 34 62 17] + left + tcpos [ -69 4 62 15] w>349 h>35 + left + tcpos [ -5 34 62 17]
set tcp.volume.label w>259 h>35 + left + tcpos [ 70 1 60 17] + left + tcpos [ 70 1 60 17]
;
set tcp.pan.fadermode [1]
set tcp.width.fadermode [1]
set tcp.volume.fadermode [0]
;
set tcp.trackidx w>5 h>35 [ 1 -2 24 26] [ 1 2 13 13]
set tcp.folder w>5 h>35 [ 22 10 10 12] [ 15 5 10 12]
set tcp.foldercomp w>5 h>35 [ 22 26 10 10] [ 28 5 10 10]
set tcp.recmon w>469 h>35 + left + tcpos [-35 5 13 11] + left + tcpos [-98 4 13 11]
set tcp.fx w>239 h>35 + left + tcpos [142 0 39 21] + left + tcpos [142 0 39 21]
set tcp.io w>239 h>35 + left + tcpos [121 17 60 21] + left + tcpos [121 17 60 21]
set tcp.env w>239 h>35 + left + tcpos [121 35 60 21] + left + tcpos [121 35 60 21]
set tcp.fxbyp w>239 h>35 + left + tcpos [121 0 21 21] + left + tcpos [121 0 21 21]
set tcp.recarm w>529 h>35 + left + tcpos + nicon [ -180 1] + left + tcpos + nicon [-180 1]
set tcp.solo w>549 h>35 + left + tcpos + nicon [ -205 1] + left + tcpos + nicon [-205 1]
set tcp.mute w>559 h>35 + left + tcpos + nicon [ -230 1] + left + tcpos + nicon [-230 1]
set tcp.recinput w>489 h>35 + left + tcpos [-150 4 112 15] + left + tcpos [-150 3 52 17]
set tcp.volume w>349 h>35 + left + tcpos [ -20 3 98 16] + left + tcpos [ 20 2 58 17]
set tcp.pan w>449 h>35 + left + tcpos [ 55 33 18 18] + left + tcpos [ -18 2 17 17] w>349 h>35 + left + tcpos [ 55 33 18 18]
set tcp.width w>449 h>35 + left + tcpos [ 80 33 16 16] + left + tcpos [ 2 3 14 14] w>349 h>35 + left + tcpos [ 80 33 16 16]
set tcp.meter w>809 h>35 + left + tcpos [-460 4 220 15] + left + tcpos [-460 6 220 8] w>349 h>35 + left + tcpos [-18 21 93 8] [0]
;
;set tcp.fxparm w>900 [ 20 58 1620 108] [ 20 58 420 96]
;set tcp.fxparm.margin [ 2 0 0 0 0]
;
;set tcp.phase w>569 h>35 + left + tcpos + nicon [ -80 1] + left + tcpos + nicon [ -80 1] w>415 h>47 + left + tcpos + nicon [-45 2] + left + tcpos + nicon [ 80 0]
;
EndLayout
__________________
My Music
Noise From My Head
On The Links
hwhalen is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 03:53 PM   #62
vStyler
Human being with feelings
 
vStyler's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 466
Default

Really nice job Nick, the new toolbar buttons are really appreciated, I know how much work is involved with those.

Really missing some meters in the TCP tho... or maybe.. I'm missing something?
__________________
My Graphics Site - www.maxstyles.com

My Rado - VOX theme - http://forum.cockos.com/showthread.php?t=91884
vStyler is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 08:06 PM   #63
yimbot
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2008
Location: Adelaide, Australia
Posts: 109
Default

Nice work Nick - really smooth man and so well thought out.

Can't help but nitpick one thing (apart from alignment issues above...) the time signature display on the transport panel is not centralized like the BPM.

...I feel bad for even mentioning it - such a nice piece of work all round.
yimbot is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 08:24 PM   #64
Avatar44
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2008
Location: Moon
Posts: 112
Default

Quote:
Originally Posted by vStyler View Post
Really missing some meters in the TCP tho... or maybe.. I'm missing something?
All tcp tracks have meters, but they become invisible if you don't expand your maximum width.

Maybe a conditioned code could also help with this default TCP tracks state. Is this, possible?
Avatar44 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 02:29 AM   #65
jedstar2000
Human being with feelings
 
jedstar2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Bristol uk
Posts: 1,006
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post


Let me share what i planned to improve and add in future:
  • WALTER code optimisation and improvement
  • compact version with low resolution for laptops and PADs
  • additional layers (in style of hardware consoles)
  • several additional tcp-layers
  • layer for external transport panel
  • additional toolbar icons
  • variations of animated knobs
I,d be really interested in a more compact compact mcp for use on my laptop.

The width of the compact layout is great giving me 19 channels on a 1440 x 900 res laptop but I can't see enough of the fx panel to be usable.


Hear is a mock up of a compact compact mcp layout that for me would make this theme more laptop friendly



I would also be interested in a slightly less embellished fancy pan knob , don't get me wrong I really like the ones you've done but for me there a little to eye catching.
__________________
...............Reaper the DIY DAW.....................
MultiTrack Editing Macros http://forum.cockos.com/showthread.php?t=50111
Hybrid Theme http://forum.cockos.com/showthread.php?t=131090
jedstar2000 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 02:42 AM   #66
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 23,627
Default

I'd also like dual pan versions of layouts, as I'm using that method of panning myself...
EvilDragon is online now   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 06:16 AM   #67
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by EvilDragon View Post
I'd also like dual pan versions of layouts, as I'm using that method of panning myself...
The pan & width controls will be auto-switchable in the next update. No more dualpan layouts in the future.
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 07:07 AM   #68
Sexan
Human being with feelings
 
Sexan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 2,452
Default

Can I ask if we can get MCP layout that has volume knob (just vertical) like TCP "fancy slider" so fader has a trail behind it ?
Thank you for this awesome theme and your hard work!
Sexan is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 07:15 AM   #69
mabian
Human being with feelings
 
mabian's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Italy
Posts: 3,609
Default

My two cents after fiddling for a while with this newborn

1) The compact MCP layout is exactly right = top notch = perfect for me. Awesome!!!

2) Is it possible to have a light frame around the tcp and mcp instead of color brightening when a track is selected (Unempty Minima addiction... but this feature is SO effective)

3) Some fonts are too big for my taste, but this can easily be adjusted in the preferences. Same for arrange panel and MIDI editor colours a bit too bright - but again this can be tweaked in prefs, so no problem...

4) I'd much prefer track name at left of mute, solo etc. buttons in tcp... when I'm collapsing tcp width, track name visibility is paramount in my habits...

5) Not seeing meters in tcp (only mastertrack has them), no matter how wide or tall I drag the tcp panel. Am I missing something? The rightmost vertical line seems perfect for a thin meter, but it doesn't seem to be it.

6) When a track is in dual pan mode, two identical knobs should show both in tcp and mcp (especially in compact mcp mode).

Overall it's a beauty.

Thanks a lot,
Mario
__________________
My DAW: Intel i7700k @4.2GHz / 16GB RAM / RME Fireface UC / 250GB SSD / 2x2TB HD / Win10x64
My Music: http://www.reverbnation.com/errepici - http://www.errepici.it/web/contents.asp?sec=4
mabian is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 07:18 AM   #70
bob
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scottish refugee in Germany
Posts: 4,182
Default

the track meter seems not to be working on this theme?

Not seeing meters in tcp (only mastertrack has them), no matter how wide or tall I drag the tcp panel. Am I missing something? The rightmost vertical line seems perfect for a thin meter, but it doesn't seem to be it.

I cannot reduce the mixer panel very much which only leaves a small track screen.This is bothersome.
__________________
SoundCloud Channel
https://soundcloud.com/stream
bob is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 09:39 AM   #71
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Can I ask if we can get MCP layout that has volume knob (just vertical) like TCP "fancy slider" so fader has a trail behind it ?
Thank you for this awesome theme and your hard work!
I have tried it. The fader becomes very blurry.
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 10:42 AM   #72
bluzkat
Human being with feelings
 
bluzkat's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 6,919
Default

Quote:
Originally Posted by bob View Post
I cannot reduce the mixer panel very much which only leaves a small track screen.This is bothersome.
If you don't have enough monitor 'real estate'... I suggest you use one of the other themes.

Complaining about a theme because 'your' monitor is too small just doesn't make any sense.


__________________
Peace...
bluzkat
bluzkat is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 10:53 AM   #73
Faderjockey
Human being with feelings
 
Faderjockey's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Baltimore,MD
Posts: 825
Default

Quote:
Originally Posted by bluzkat View Post
If you don't have enough monitor 'real estate'... I suggest you use one of the other themes.

Complaining about a theme because 'your' monitor is too small just doesn't make any sense.


It's probably less money to buy a new monitor on the user end then it is for Nick's time to make a theme for each persons needs.
__________________
www.barberelectronics.com
Faderjockey is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 01:28 PM   #74
vStyler
Human being with feelings
 
vStyler's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 466
Default

Quote:
Originally Posted by bob View Post
the track meter seems not to be working on this theme?

Not seeing meters in tcp (only mastertrack has them), no matter how wide or tall I drag the tcp panel. Am I missing something? The rightmost vertical line seems perfect for a thin meter, but it doesn't seem to be it.
+1 Exactly the same here... No meters, no matter what TCP layout I use, or the size I stretch it to.

I DID see a meter ONE time but as soon as I changed layout... gone again.

My Res. is 1920x1200.
Attached Images
File Type: jpg Untitled-1.jpg (39.0 KB, 198 views)
__________________
My Graphics Site - www.maxstyles.com

My Rado - VOX theme - http://forum.cockos.com/showthread.php?t=91884
vStyler is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 01:30 PM   #75
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 23,627
Default

Quote:
Originally Posted by nickmoritz View Post
The pan & width controls will be auto-switchable in the next update. No more dualpan layouts in the future.
Awesome! Thanks
EvilDragon is online now   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 01:34 PM   #76
compasspnt
Human being with feelings
 
compasspnt's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Nassau
Posts: 162
Default

Same here, no meters in TCP on MacBook 10.5.8 Intel.

Will test on big machine at studio tomorrow.
compasspnt is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 01:40 PM   #77
mabian
Human being with feelings
 
mabian's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Italy
Posts: 3,609
Default

I'm seeing now horizontal meters in tcp using "Fancy Sliders" layout, but they are in second or third row and they seem to come and go erratically as I switch layouts...

EDIT: I am no WALTER expert, but looking at the tcp layouts I see not all have clear tcp directive so they could vary depending on what layout is chosen before them?

- Mario
__________________
My DAW: Intel i7700k @4.2GHz / 16GB RAM / RME Fireface UC / 250GB SSD / 2x2TB HD / Win10x64
My Music: http://www.reverbnation.com/errepici - http://www.errepici.it/web/contents.asp?sec=4
mabian is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 01:10 AM   #78
nickmoritz
Human being with feelings
 
nickmoritz's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Ukraine
Posts: 736
Default

Quote:
Originally Posted by vStyler View Post
+1 Exactly the same here... No meters, no matter what TCP layout I use, or the size I stretch it to.

I DID see a meter ONE time but as soon as I changed layout... gone again.

My Res. is 1920x1200.
This layout does not have any meter. Try another layout, with "fancy sliders" for example.

P.S. Read please OP till the end (the text below screenshots)
__________________
Nick Moritz (RADO Records) Facebook channel
nickmoritz is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 05:46 AM   #79
vStyler
Human being with feelings
 
vStyler's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 466
Default

No Layouts have meters Nick.. as stated in my post.
__________________
My Graphics Site - www.maxstyles.com

My Rado - VOX theme - http://forum.cockos.com/showthread.php?t=91884
vStyler is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 06:54 AM   #80
hwhalen
Human being with feelings
 
hwhalen's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 916
Default

The TCP I posted has meters.


http://forum.cockos.com/showpost.php...2&postcount=61
__________________
My Music
Noise From My Head
On The Links
hwhalen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.