Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Color Themes and Icon Sets

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2020, 02:07 PM   #1
Thonex
Human being with feelings
 
Join Date: May 2018
Location: Los Angeles
Posts: 1,073
Default Theme Adjuster grayed out after makeing Theme Tweak changes

Hi gang,

I spent a considerable time customizing the Reaper theme in the Theme Adjuster. All good! Then I made some changes to the theme using the Theme Tweak script. Now the Theme Adjuster menu item is grayed out and isn't available on my newly saved themes. It is only available when I go back the the Default Theme?

Any ideas?

I named my saved themes as Default_6.0 AK 1

Thanks for any help.

Cheers,

Andrew K
__________________
Cheers,
Andrew K
v6.03+dev0114 - January 14 2020 • Mac 10.12.+ • i7 Quad 2.9GHz • 24GB

Last edited by Thonex; 03-02-2020 at 01:59 PM.
Thonex is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2020, 02:20 PM   #2
synkrotron
Human being with feelings
 
synkrotron's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Warrington, UK
Posts: 1,122
Default

In REAPER go to the Options pull down menu and select "Show REAPER resource path in explorer/finder"

This will open the location where all the REAPER files are stored.

Located and open the Scripts folder.

Then open the Cockos folder.

Make a copy of "Default_6.0_theme_adjuster.lua" and rename the copy to "Default_6.0 AK 1_theme_adjuster.lua"

All should now be rosy.
__________________
Bandcamp // YouTube // SoundCloud
synkrotron is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2020, 03:53 PM   #3
Thonex
Human being with feelings
 
Join Date: May 2018
Location: Los Angeles
Posts: 1,073
Default

Quote:
Originally Posted by synkrotron View Post
In REAPER go to the Options pull down menu and select "Show REAPER resource path in explorer/finder"

This will open the location where all the REAPER files are stored.

Located and open the Scripts folder.

Then open the Cockos folder.

Make a copy of "Default_6.0_theme_adjuster.lua" and rename the copy to "Default_6.0 AK 1_theme_adjuster.lua"

All should now be rosy.

Thanks Synkotron.

That's quite a list... I'll give it a shot when I'm back at my DAW.

Thanks again!

Cheers,

Andrew K
__________________
Cheers,
Andrew K
v6.03+dev0114 - January 14 2020 • Mac 10.12.+ • i7 Quad 2.9GHz • 24GB
Thonex is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2020, 04:23 PM   #4
Thonex
Human being with feelings
 
Join Date: May 2018
Location: Los Angeles
Posts: 1,073
Default

Thanks... that worked like a charm!!

The good news is you can have vastly diverse Theme Adjustment settings by having a 1:1 Theme adjustment script per theme. the bad news is you have to do the rename-song-and-dance every time you save a new version of your theme

Thanks again!
__________________
Cheers,
Andrew K
v6.03+dev0114 - January 14 2020 • Mac 10.12.+ • i7 Quad 2.9GHz • 24GB
Thonex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.