Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2019, 07:34 AM   #1
JasperO
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 30
Default Dry signal of "JS: Delay w/Stereo Bounce" is fully panned to the left

Playing around with the "JS: Delay w/Stereo Bounce" on a stereo drum kit I noticed the cymbals sounded completely weird. It turns out the effect completely removes the right channel and instead sends the left channel to the right.

Here's the faulty code at line 71:
Code:
spl0=spl0*drymix2 + os1*wetmix2;
spl1=spl0*drymix2 + os2*wetmix2;
This should be changed to:
Code:
spl0=spl0*drymix2 + os1*wetmix2;
spl1=spl1*drymix2 + os2*wetmix2;
I'm surprised that nobody noticed :-)
JasperO is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2019, 10:34 AM   #2
Tale
Human being with feelings
 
Tale's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Netherlands
Posts: 3,059
Default

Good catch!

Quote:
Originally Posted by JasperO View Post
I'm surprised that nobody noticed :-)
Right... Although that's probably because you will only notice in the input is stereo (i.e. if spl0 != spl1).
Tale is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 09:39 AM   #3
JasperO
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 30
Default

Only saw your reply now, thank you!
JasperO is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.