Old 01-19-2020, 11:55 PM   #1
kris.audioplanet
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2019
Location: Poland
Posts: 90
Default reaper open item copies in subproject tab

Is it normal that this action doesn't exist in the actions list? I would like to assign a shortcut to it but can't find it anywhere.
kris.audioplanet is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2020, 08:29 AM   #2
kris.audioplanet
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2019
Location: Poland
Posts: 90
Default

Nobody?
kris.audioplanet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.