Old 06-01-2009, 09:44 AM   #41
TheArchitect
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 208
Default

Quote:
Originally Posted by willowhaus View Post
I got an email with links for each version.
Same here. The emails confirming the order, providing the invoice, and finally the serial number arrived within a minute or two of placing the order.
__________________
Primary
Reaper v3.12
Intel Quad Q6600 2.4ghz / Intel D975XBX2KR Mobo
4gb Geil RAM / WD Caviar SE16 7200rmp SATA2 drives / Antec 650w Trio PS
RMA Hammerfall 9632 w/ 4input daughter board

Reamote Slave
Reaper v3.12
Intel P4 2.6gh / 2gb RAM / WD Caviar SE16 7200rmp SATA2 drives

Apps
Antares v5 / Kompact v1.04 / Melodyne
Kjaerhus GCO-1Compressor
Kjaerhus Classic Plugs / SIR1
TheArchitect is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 11:35 AM   #42
Magicbuss
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,674
Default

Thanks. I got the links and the serial # about 30 minutes after I purchased the plug. Can't wait to try it out.
Magicbuss is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 02:26 PM   #43
Magicbuss
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,674
Default

Ok. I've got a new problem. Reaper can't load this vst. I've installed it in program files and my vst plugins folder but when reaper scans the vst's it gives me an error everytime it tries to scan breverb.

Also I assume it will ask me for the serial the first time I actually get it to work right?

Thanks again in advance.
Magicbuss is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 02:31 PM   #44
willowhaus
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 504
Default

Dumb question - You're sure you got the VST and not the RTAS or Standalone versions? I had no problem at all loading the plugin.

And yes, as soon as you load it the first time the serial # dialog pops up. I just did a quick copy/paste - done!
willowhaus is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 03:07 PM   #45
moliere
Human being with feelings
 
moliere's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 2,222
Default

weee! just got my serial now. shame I'm at work
moliere is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 04:23 PM   #46
keyman_sam
Human being with feelings
 
keyman_sam's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,552
Default

How does this compare to CSR reverb?
__________________
The must-have sample library for shortcircuit :
Essentials Volume 1
http://forum.cockos.com/project.php?...3313#note14891
keyman_sam is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 04:41 PM   #47
dub3000
Human being with feelings
 
dub3000's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sydney, Australia
Posts: 3,831
Default

got my serial, this is a really nice plugin. did a quick A/B against some other reverbs (ambience, epicverb, SIR) and there's a really nice density to the low-mids without it getting honky or weirdly built-up or unnatural. this is going to come in handy i reckon.
dub3000 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 04:59 PM   #48
stk
Human being with feelings
 
stk's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: 'rat city, vic au
Posts: 122
Default

My serial came thru 8am this morning (AEST).
stk is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 07:39 PM   #49
Tallisman
Human being with feelings
 
Tallisman's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: in the middle of the icecube.
Posts: 7,405
Default

I though my serial number just arrived, but in fact they sent me Timmy's key.
O_O


.t
__________________
.t

_____________________________
http://jomei.bandcamp.com <--My Middle Son.

http://tallisman.bandcamp.com <--Me.

"Excuse me. Could you please point me in the direction of the self-help section?"
Tallisman is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2009, 08:07 PM   #50
Smurf
Human being with feelings
 
Smurf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,173
Default

I am really liking the Plate's on this on Female vocals, almost as much as the Wizoo ones.....this is a nice reverb!

Thanks Again!
__________________
Yep's First 3 Years in PDF's
HP Z600 w/3GHz 12 Core, 48GB Memory, nVidia Quadro 5800, 240GB SSD OS drive, 3 480GB SSD Sample/Storage drives, 18TB External Storage, Dual 27" Monitors
Smurf is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 05:56 AM   #51
Magicbuss
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,674
Default

Quote:
Originally Posted by willowhaus View Post
Dumb question - You're sure you got the VST and not the RTAS or Standalone versions? I had no problem at all loading the plugin.

And yes, as soon as you load it the first time the serial # dialog pops up. I just did a quick copy/paste - done!
I'm a idiot. Musta downloaded the mac vst by mistake. D'oh! I just downloaded the PC vst at work and it installed no problem.

Thanks.

BTW check out this free plate as well.

http://www.vacuumsound.de/plugins.html

The poor plate is pretty damn good although I'm dying to A/B it with breverb.
Magicbuss is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 06:35 AM   #52
stk
Human being with feelings
 
stk's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: 'rat city, vic au
Posts: 122
Default

Pretty decent sounding, 'though unfortunately appears to be one of those broken plugins that requires fixed-size buffers, at least in FLS
stk is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 07:47 AM   #53
willowhaus
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 504
Default

Quote:
Originally Posted by Magicbuss View Post
I'm a idiot. Musta downloaded the mac vst by mistake. D'oh! I just downloaded the PC vst at work and it installed no problem.

Thanks.
Hey, it's an honest mistake. Glad you got it sorted out!
willowhaus is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 10:43 AM   #54
rrroscar
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Location: Copenhagen
Posts: 106
Default

Who needs anything but room & plate... Sold! 8D

Incidentally I finally got around to regging Reaper also. :*) Both work great on 7, OpenSuSE and Ubuntu Studio. <3
rrroscar is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 11:18 AM   #55
stratman
Human being with feelings
 
stratman's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Woking, England
Posts: 2,684
Default

I just purchased it in the UK.

Within minutes, I got an email containing the download links for various versions and a separate email containing the code.

Pete
stratman is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 01:39 PM   #56
eaeolian
Human being with feelings
 
Join Date: May 2007
Location: Woodbridge, VA
Posts: 20
Default

Ordered. Once I get home, I look forward to playing with this a bit...
eaeolian is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 03:27 PM   #57
Magicbuss
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,674
Default

Me again.

Ok so I DIDN'T download the wrong version. It installed fine on my work laptop but on my home PC REAPER gives me an error when I scan the VST directory and Soundforge just skips it entirely as if it wasn't even there. This is really frustrating. I installed some randome VST's and they all were recognized without incident.

Any ideas???
Magicbuss is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 06:08 PM   #58
timboz
Human being with feelings
 
timboz's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South of Buffalo
Posts: 229
Default

Quote:
Originally Posted by Tallisman View Post
... but in fact they sent me Timmy's key.
I think everyone got Timmy's key.
I wonder if everyone is getting the same key?



I wish they would fix the pay pal link....
timboz is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 06:18 PM   #59
burak
Human being with feelings
 
burak's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Carolina
Posts: 392
Default

Quote:
Originally Posted by Magicbuss View Post
Me again.

Ok so I DIDN'T download the wrong version. It installed fine on my work laptop but on my home PC REAPER gives me an error when I scan the VST directory and Soundforge just skips it entirely as if it wasn't even there. This is really frustrating. I installed some randome VST's and they all were recognized without incident.

Any ideas???
Is your home PC an older AMD without SSE2 extensions?
My internet PC had the same problem (AMD3000), BReverb was crashing everytime, but it works very well on my music PC intel core2duo.
burak is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2009, 11:04 PM   #60
carbon
Human being with feelings
 
carbon's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Eesti
Posts: 2,376
Default

Quote:
Originally Posted by timboz View Post
I think everyone got Timmy's key.
I wonder if everyone is getting the same key?
It might just be, as it's just an ad to get you to upgrade to the full version a few bucks cheaper.
__________________
KasparTORN
carbon is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 01:03 AM   #61
rrroscar
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Location: Copenhagen
Posts: 106
Default

Nah, I got Javier's key
rrroscar is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:26 AM   #62
Magicbuss
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,674
Default

Quote:
Originally Posted by burak View Post
Is your home PC an older AMD without SSE2 extensions?
My internet PC had the same problem (AMD3000), BReverb was crashing everytime, but it works very well on my music PC intel core2duo.
It is an old AMD Athlon system. I'm not sure about SSE2.

The work laptop is intel core 2 duo.

Can anyone confirm or deny problems with Breverb and older AMD systems?

Last edited by Magicbuss; 06-03-2009 at 05:28 AM.
Magicbuss is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 05:44 AM   #63
spaceman
Human being with feelings
 
spaceman's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kent
Posts: 326
Default

"Features an advanced and hardware-like GUI"

do they mean the wonky unnatural fake perspective?
spaceman is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 08:02 AM   #64
airon
Human being with feelings
 
airon's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Berlin
Posts: 10,384
Default

AMD X2 4200 here, and it works fine. May very well be an SSE2 problem then.
__________________
Dialogue/FX Editor & Re-Recording Mixer
(Video)Using Latch Preview
"My ego comes pre-shrunk" - Randy Thom
airon is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 11:25 AM   #65
burak
Human being with feelings
 
burak's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Carolina
Posts: 392
Default

Quote:
Originally Posted by Magicbuss View Post
It is an old AMD Athlon system. I'm not sure about SSE2.

The work laptop is intel core 2 duo.

Can anyone confirm or deny problems with Breverb and older AMD systems?
That means your PC can't handle plugins SSE2 extensions AFAIK.
burak is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 12:08 PM   #66
Magicbuss
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,674
Default

Quote:
Originally Posted by burak View Post
That means your PC can't handle plugins SSE2 extensions AFAIK.
OK so my Athlon XP 2100+ definitely doesn't do SSE2.
However, the requirements mention nothing about SSE2 AND it lists PIII and athlon XP as being compatible in the min requirements:

PC

* Pentium® III 1GHz / Athlon™XP 1GHz
* 512MB of RAM
* Windows® XP
* 1024x768 screen.
* BREVERB supports the VST Plug-in format on Windows based systems.

Something is wrong but I don't think its SSE2
Magicbuss is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 12:24 PM   #67
jamieskeen
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Location: Charleston, WV
Posts: 742
Default

could not resist...ordered mine a few min ago...serial and downloads came very quick
jamieskeen is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 12:25 PM   #68
TheArchitect
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 208
Default

Quote:
Originally Posted by Magicbuss View Post
OK so my Athlon XP 2100+ definitely doesn't do SSE2.
However, the requirements mention nothing about SSE2 AND it lists PIII and athlon XP as being compatible in the min requirements:

PC

* Pentium® III 1GHz / Athlon™XP 1GHz
* 512MB of RAM
* Windows® XP
* 1024x768 screen.
* BREVERB supports the VST Plug-in format on Windows based systems.

Something is wrong but I don't think its SSE2
Its a paid product. Have you tried their support?
__________________
Primary
Reaper v3.12
Intel Quad Q6600 2.4ghz / Intel D975XBX2KR Mobo
4gb Geil RAM / WD Caviar SE16 7200rmp SATA2 drives / Antec 650w Trio PS
RMA Hammerfall 9632 w/ 4input daughter board

Reamote Slave
Reaper v3.12
Intel P4 2.6gh / 2gb RAM / WD Caviar SE16 7200rmp SATA2 drives

Apps
Antares v5 / Kompact v1.04 / Melodyne
Kjaerhus GCO-1Compressor
Kjaerhus Classic Plugs / SIR1
TheArchitect is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 12:26 PM   #69
audioguytodd
Human being with feelings
 
audioguytodd's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,050
Default

Thanks to the OP

It took 3 times to get the PayPal transaction done (NOT international) but I guess the 3rd time was a charm.

Great stuff, and well worth the $4.99.
__________________
Comp Specs: WIN XPSP3, Q6600, ASUSP5K, 3 GB PC6400 RAM, Focusrite Saffire, AlphaTrack, lots of plugins and hardware.
audioguytodd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.