Old 05-05-2019, 10:02 AM   #1
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default Bouncing fX to new take

Hello,

I was going through the action list a few dawys ago
and I came across this "Item: Render items to new take"
and just wondering if in doing this it applies the fX you had in queue.
Man that word is weird.
__________________
"signal flares in bunches and acid for the brunches"
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2019, 10:33 PM   #2
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 9,072
Default

FX on the track or item will be applied to the new take. This command is also available by right-clicking over the item.
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.