Old 01-25-2019, 12:58 PM   #1
buzzardwhiskey
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 39
Default Reaper not receiving input from Audient iD14 any longer

I've been using Reaper on a Mac with an Audient iD14 for almost two years. After a small hiatus (perhaps 4 months) I've tried some recording and have failed.

1) The LED's on the interface itself show that the mic input is registering as I speak into the mic.
2) The Audient app (called iD) on the Mac shows that microphone input is going into the computer.
3) The Reaper channel is armed and setup for Analogue 1.

The lights next to the channel within the DAW are not registering at all.

BTW, channels in Reaper ARE able to output/playback sounds through the interface just fine.

Anyone have any suggestions. I'm at my wit's end. Thanks in advance!

David
buzzardwhiskey is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2019, 01:20 PM   #2
solger
Human being with feelings
 
solger's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3,747
Default

In case you're on macOS Mojave, check the mic privacy settings: https://support.blindsidenetworks.co...BigBlueButton-
__________________
ReaLauncher
solger is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2019, 01:25 PM   #3
buzzardwhiskey
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 39
Default

Oh my gosh! Thank you! That did it!

Wow. What a pain in the butt. I searched and searched.

Thank you!
buzzardwhiskey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.