Old 05-25-2019, 07:23 AM   #1
Vevolis
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 35
Default MIDI Issues - first bar

Hi,

I've got two midi tracks. First one is fine, plays from bar one. The second one I recorded after a few takes, and moved it to sync at the first bar. Nothing plays. If I move it a 1/16 note (per my current grid) it plays. I move it back, nothing plays - even if it triggers the second, third, etc. note after the start of the first bar. I've had this issue once or twice over the years and I forget what the problem is???

I've extended the first note to play exactly at the first bar - if I select any other note in the track 'mid' note, i get the same issue, no notes play. On the first track, if I select mid note, it will trigger midi note and will continue to play the following notes.
Thank you,
Vevolis is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2019, 05:26 AM   #2
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,708
Default

Quote:
Originally Posted by Vevolis View Post
I've got two midi tracks. First one is fine, plays from bar one. The second one I recorded after a few takes, and moved it to sync at the first bar. Nothing plays. If I move it a 1/16 note (per my current grid) it plays. I move it back, nothing plays - even if it triggers the second, third, etc. note after the start of the first bar.
Do you have two Reaper tracks where you have one or more MIDI items or just one track with several MIDI items?
xpander is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2019, 07:07 AM   #3
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 14,632
Default

note channels???
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.