Old 09-28-2015, 06:33 AM   #1
Twangothan
Human being with feelings
 
Twangothan's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Hertfordshire, UK
Posts: 360
Default Render and mute question

I have looked for an answer...maybe this is not possible but I'm sure it must be....I have a track where some areas are muted. When I render, I get a stem with the whole thing - the muted areas are back! How do I render and reflect the areas I muted?

Ta!
Twangothan is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2015, 11:45 AM   #2
clepsydrae
Human being with feelings
 
clepsydrae's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2,457
Default

Quote:
Originally Posted by Twangothan View Post
I have a track where some areas are muted. When I render, I get a stem with the whole thing - the muted areas are back! How do I render and reflect the areas I muted?
You mean to say that the areas you muted are no longer muted, and the audio is playing in those sections?

Exactly how are you muting those sections, and exactly how are you rendering?
clepsydrae is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2015, 12:13 PM   #3
Twangothan
Human being with feelings
 
Twangothan's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Hertfordshire, UK
Posts: 360
Default

Solved....like an idiot I was rendering the master mix, not Stems....I've done it loads of times but usually I use a preset I created which selects stems.... but on this occasion, for no reason, I didn't! **faceplant**
Twangothan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.