Old 01-04-2011, 05:10 PM   #1
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,156
Default TCP multi track sizing ?

Have I just forever not learned this or is it not a function:

Select a few track and drag to resize their tcp panel height all at the same time????

ya know... like say you have 10 traks and you select 3,4 and 5 and want to change the height of just those... right?
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2011, 05:30 PM   #2
musicbynumbers
Human being with feelings
 
musicbynumbers's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: brighton, uk
Posts: 12,785
Default

I think it's control to do all at once and alt to do just the selected (could be the other way round though)

I would love for this to update in realtime as on my system it only shows them all change size once you let go of the mouse.
musicbynumbers is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2011, 05:51 PM   #3
hopi
Human being with feelings
 
hopi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,156
Default

Quote:
Originally Posted by musicbynumbers View Post
I think it's control to do all at once and alt to do just the selected (could be the other way round though)

I would love for this to update in realtime as on my system it only shows them all change size once you let go of the mouse.
Oh thanks you are correct... and what has always thrown me off about finding this is EXACTLY that the don't work until you let go... oh gosh... that really should be improved... I mean seeing it happen in real time is precisely what we want otherwise it's just crap shoot in the dark [so to speak]
__________________
...should be fixed for the next build... http://tinyurl.com/cr7o7yl
https://soundcloud.com/hopikiva/angel-rain
hopi is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2011, 06:28 PM   #4
Jason Brian Merrill
Human being with feelings
 
Jason Brian Merrill's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Northeastern PA, USA
Posts: 20,941
Default

Quote:
Originally Posted by musicbynumbers View Post
I think it's control to do all at once and alt to do just the selected (could be the other way round though)

I would love for this to update in realtime as on my system it only shows them all change size once you let go of the mouse.
yeah, need realtime for this
__________________
Beliefs do not require respect. People do.
Jason Brian Merrill is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2011, 07:08 PM   #5
WyattRice
Human being with feelings
 
WyattRice's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia
Posts: 1,925
Default

I like this ideal too!
+1
WyattRice is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.