Old 12-19-2019, 11:23 AM   #41
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 23,888
Default

Can we continue testing the dev release now, then?
EvilDragon is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 11:26 AM   #42
Mercado_Negro
Moderator
 
Mercado_Negro's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 8,269
Default

Quote:
Originally Posted by EvilDragon View Post
Can we continue testing the dev release now, then?
It's just that it's baffling that we don't have Area Selection yet but sure, sorry about that. Carry on...
__________________
Pressure is what turns coal into diamonds - Michael a.k.a. Runaway
Mercado_Negro is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 11:36 AM   #43
juliansader
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,971
Default

Quote:
Originally Posted by jnif View Post
But, I think the problem is that with option 2 you cannot move media items and AIs together even when both are selected.
With option 3 you could do all types of move/copy/cut combinations intuitively.
Currently you can't with option 2, but the Feature Request is (amongst other things) precisely to enable that.


Quote:
Originally Posted by jnif View Post
Currently it is difficult to know what happens when editing both media items and AIs together. The things that make these edits confusing are
  1. Move is somehow special operation and is treated differently than cut/copy/delete.
  2. Behavior is not symmetric. When both media items and AIs are selected, move and copy operations work differently depending on which one is clicked last, media item or AI.

jnif
Indeed. There are lots idiosyncracies and discrepancies between media items and automation items. If you could give more details and examples, please add them here or in a bug/FR thread.
juliansader is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 12:20 PM   #44
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 23,888
Default

BUG: If we assign the MIDI CC LFO native action to a toolbar button, when closing the LFO dialog, the toolbar button doesn't shut off, it stays always active until you close and reopen the toolbar.
EvilDragon is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 03:47 PM   #45
sonicowl
Human being with feelings
 
sonicowl's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 373
Default

There is graphical bug with stock plugins:
https://forum.cockos.com/showthread.php?t=229075
sonicowl is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 04:53 PM   #46
Breeder
Human being with feelings
 
Breeder's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Croatia
Posts: 2,284
Default

Quote:
Originally Posted by EvilDragon View Post
BUG: If we assign the MIDI CC LFO native action to a toolbar button, when closing the LFO dialog, the toolbar button doesn't shut off, it stays always active until you close and reopen the toolbar.
And SWS actions that move active window to mouse position also don't work

https://github.com/reaper-oss/sws/bl....cpp#L788-L827

(they work on many other MIDI editor windows, most of the windows called from REAPER ReWorked use these actions to position a lot of "call, edit, apply" dialogs directly at mouse cursor cause rapid music development!)
Breeder is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 07:06 PM   #47
Zlornick
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 90
Default

On both 6.02 and this dev version I'm getting strange behavior changing to a screenset with the video window open and docked where most keystrokes are inoperable including numeric keys for changing screensets and the spacebar for play/stop. clicking on track view seems to change focus back to normal where keystrokes are recognized as normal. This is win 8.1 with dual monitor setup.
Zlornick is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2019, 05:05 AM   #48
Ideosound
Human being with feelings
 
Ideosound's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: U.K
Posts: 190
Default

Mac 10.14.6 Notes:

Media Explorer:

Normally when you are in a selected folder if you hit a letter key on your keyboard the selection will jump to that folder (if it exists in the alphabet). On letters 'M' and 'T' this doesn't happen. All other letters work. Hitting A will jump and select the first folder beginning with A for example.
Hitting the same key will move it down to the next folder with the same letter if there is one. This is quite slow to respond. Not sure if this can be sped up.

Automation items:

I've tried the copy and paste items and automation items but I can't get the paste to happen on the same tracks. Can we add the ability to hold down command (brings up + copy icon) so we can drag both selected items and automation items? Currently, this doesn't drag copy the automation.

Grouping items and automation items doesn't work either, they should both move when dragged. The automation item stays in the same place. Finally, when using nudging actions, both selected automation items and items should respond to nudges and the action 'SWS move selected items to edit cursor'

Automation items should function exactly like (selected) items when it comes to copying, dragging and actions that work on regular items.

Dark Mode fix:

Text should be white not black, (white text is highlighted to make it easier to spot)



Cheers!
Ideosound is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.