Old 05-13-2022, 02:48 AM   #1
CristianoGrassini
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 11
Default Sync e Pausa

Ciao a tutti!
Esiste un modo per far andare reaper in pausa e non in stop quando si interrompe il timecode?

Grazie mille!
CristianoGrassini is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2022, 09:55 PM   #2
metal_priest
Human being with feelings
 
metal_priest's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Padova
Posts: 1,608
Default

ciao, pigiando il tasto "pause" sulla barra di trasporto..c'Ŕ anche la shortcut ma non ricordo il default..comunque cerca "pause transport" nella action list e la trovi
metal_priest is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2022, 11:12 AM   #3
smandrap
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2021
Location: Right here
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by metal_priest View Post
ciao, pigiando il tasto "pause" sulla barra di trasporto..c'Ŕ anche la shortcut ma non ricordo il default..comunque cerca "pause transport" nella action list e la trovi
Su OSX Ŕ Cmd+Space. Suppongo su Win sia Ctrl+Space
smandrap is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2022, 02:28 AM   #4
mabian
Moderator
 
mabian's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Italy
Posts: 4,206
Default

Anche ENTER Ŕ giÓ assegnato al pause, mi sembra.
__________________
Instagram: @mabian_art - Twitter:: @MabianArt
Music: https://www.reverbnation.com/errepici - https://www.facebook.com/errepici
mabian is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.