Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > newbieland

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2019, 06:12 PM   #1
Nnnb19
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
Default How do I make a VST preset change with MIDI

Title says it all
Nnnb19 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2019, 07:15 PM   #2
domzy
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 979
Default

if the VST responds to program change messages then just insert a program change message into your MIDI track
domzy is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2019, 08:37 AM   #3
MaXyM
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 126
Default

and if you are interested in changing programs during recording using keyboard keys, then read this thread https://forum.cockos.com/showthread.php?t=219007
MaXyM is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.