Old 09-17-2019, 08:38 PM   #1
tomas1808
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
Default Shorcut for selecting track input

I've been looking for a way to select the input for a track without using a mouse. Ideally I would like to be able to do it using a control surface. Is there such thing? Thanks!
tomas1808 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2019, 07:18 PM   #2
Gerry P
Human being with feelings
 
Gerry P's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario, Canada
Posts: 1,427
Default

The two I use are the prev and next input select to scroll through the list in my "Preferences / Audio / Channel naming/mapping / Input channel name aliasing/remapping" window.

I assume these are part of the ReaPack ( Extensions / ReaPack > )

Script: Outboarder - Previous Input Channel.lua
Script: Outboarder - Next Input Channel.lua

This allows me (by assigning each to a separate button) to scroll up and down through the input channels. I have 4 separate inputs from guitars already connected... so it's very handy to be able to grab a guitar and select it's input with a button click to send it to my Guitar DI track.

Thanks to Outboarder for these clever and useful scripts.
__________________
The future ain't what it used to be. Yogi Berra

Last edited by Gerry P; 09-19-2019 at 07:31 PM.
Gerry P is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2019, 09:35 PM   #3
tomas1808
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
Default

This is amazing! Just what I needed. Thanks!!
tomas1808 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.