Old 09-23-2017, 11:36 AM   #1
isnadd
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 4
Default New Reaper Version Issues

I just downloaded the latest Reaper version and now when I connect my Tascam interface there is a huge amount of static and playback is occurring at a much slower rate of speed. Essentially, I can no longer record or listen to playback. Any suggestions?

When I use Reaper just with my Mac output playback is fine, but when I select my "Device" as the Tascam audio interface, my problems exist.

Thanks.
isnadd is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2017, 02:06 PM   #2
shanabit
Human being with feelings
 
shanabit's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 312
Default

Quote:
Originally Posted by isnadd View Post
I just downloaded the latest Reaper version and now when I connect my Tascam interface there is a huge amount of static and playback is occurring at a much slower rate of speed. Essentially, I can no longer record or listen to playback. Any suggestions?

When I use Reaper just with my Mac output playback is fine, but when I select my "Device" as the Tascam audio interface, my problems exist.

Thanks.
Sounds like your Tascam is not matching the sample rate of Reaper, make sure they are the same
i.e.) 44.1, 48, etc
__________________
Reaper 4.78,OSX 10.13.6, Steinberg MR816X
shanabit is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.