Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-01-2020, 06:27 PM   #1
WyattRice
Human being with feelings
 
WyattRice's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Virginia
Posts: 2,021
Default Motu UltraLite-mk3 Hybrid Problems

Hi All.
Has anyone had a good experience with this interface?
Meaning, no pops, clicks, weird sample rate drift, etc.

I bought one new, and have had these issues since I've had it.
Some days it works ok, and out the blue it starts messing up.
I'm using it with Windows 10 Pro, and USB 2.0.
I've read all the threads, and seems like others have experienced the same kinda stuff.

Just wondering, even if I had to go back to an older computer rig, would it be any better, or bought a Mac mini or something from a few years back, would it be stable with firewire on a Mac mini?

It's still under warranty, and all Motu said was to send it back, and they would send me a replacement.
Just wondering, if I do that, would the replacement be the same.
There latest Windows drivers are dated in 2015.

Thanks in advance for anyone willing to share if they have had a stable system with this unit.

Regards,
Wyatt

Last edited by WyattRice; 10-01-2020 at 06:35 PM.
WyattRice is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.