Old 03-21-2013, 08:52 PM   #1
beginwhereur
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,586
Default HELP: Track Controls Jump Away From Mouse - PROBLEM IDENTIFIED

Hi Friends,

This keeps happening: almost every time select a track or make a volume/pan change, the track or control jumps a little away from my mouse pointer. The worst part is, this changes/interferes with adjustments I'm trying to make while mixing. Frustrating.

Using V. 4.31 on Win XP. Tried changing Preferences > Mouse, but didn't help. Odd thing is, I didn't notice this until I added the SWS extensions 2.3.0.13. yesterday. Could this be the cause?

Thanks for any help,

Joe

Last edited by beginwhereur; 03-22-2013 at 12:08 PM.
beginwhereur is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 12:17 PM   #2
beginwhereur
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,586
Default

Okay, I uninstalled the latest SWS extensions, and now the mouse jumping problem is gone. So, head's up, there is definitely some sort of bug in those extensions.

I do hope that problem will be fixed soon though, because the "create tempo from markers" is really useful and cool. But for mixing, I guess I'll have to leave them uninstalled, and then temporarily re-install to create a tempo map.

Joe
beginwhereur is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 02:43 PM   #3
danfuerth
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,824
Default

Hi there, can you reinstall the extensions again and see if the problem comes back again?

Curious as could be some savings done.. with mouse extensions..
danfuerth is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 02:51 PM   #4
beginwhereur
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,586
Default

Hey Dan,

Sure, I'll reinstall SWS, and report back in a bit. . . .

Joe
beginwhereur is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 03:52 PM   #5
beginwhereur
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,586
Default

Okay, re-installed SWS 2.3.0.13 and the jumping problem is back. Sometimes it happens when I first click on the track or control, sometimes when I release the mouse button. . . .

Any ideas?

Thanks,
Joe
beginwhereur is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2013, 01:42 PM   #6
beginwhereur
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,586
Default Bug Reported To SWS

General FYI, this bug reported to SWS:

"Problem began when SWS Extensions 2.3.0.13 were added to REAPER.

Track panels, volume/pan controls, and items "jump away" when selected by mouse pointer, causing mis-adjustments or unintentional movement of controls or items. Problem is alleviated by removing all extensions from REAPER.

SWS 2.3.0.13. REAPER 4.31, 32 bit on Win XP."


Joe
beginwhereur is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.