 |
|
|
03-18-2017, 04:08 PM
|
#1
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
ReaNoir: Utility to color tracks/items/takes (REAchelangelo MOD)
This script is a modification of the excellent script by Spacemen Tree ***.
-------------------------------------------------------------
Kind of a manual / Overview:
- Palette of 24 colors (Color Boxes) + 1 temporary (Temporary - the big color box on top)
- Left-click a Color Box to Color Tracks, Items or Takes and set it as Temporary
- Tracks/Items are recognized automatically according to what was lastly clicked while the Takes mode is set manually by the user
- Right-click a Color Box to save the Temporary color into that box
- Load/save different user palettes (.txt files)
- Left-click Save button to Save current palette or Right-Click to Save As
- Left-click Load button to load a new palette or Right-Click to load the default palette
- Set the Temporary color to the color of the first selected track/item/take according to what was lastly clicked (Get Color button)
- Show Hex name of Temporary color
- Left-click Hex name to enter a Hex color code manually (formats: 123456, #123456, # 123456 & 0x123456)
- Right-click Hex name to paste it to the clipboard for use with SWS Auto Color/Icons
- Palette is automatically saved to last_palette_on_exit.txt as a backup. If you try to load last_palette_on_exit, then you are prompted to save it with a new name.
- Left-click Darker/Brighter buttons to make Temporary Color brighter or darker. Right-click them to make it black/white. Ctrl-click to create shaded/tinted gradient colors
- Script saves user palettes in a directory called ReaNoir in the same path as the script. Preferences are saved to ExtState
- Click LD/SV SWS button to load SWSColor files
- Right-click LD/SV SWS button to save Reanoir palette as .SWSColor file
- Click SWS Colors button to open the SWS Color Management tool
- Ability to dock the script to the left or to the right
- Right-click sliders' area to toggle between RGB and HSL mode
- Information displayed on top of ReaNoir when hovering mouse over buttons/sliders
- Ctrl-click on any color box (including the Temporary color box) to color the selected tracks/items/takes from the existing color to the ctrl-clicked color in grades
- Find in the script "MODE OF OPERATION" to set to Normal (RGB/HSL) or Compact (No Sliders) mode
- When in Compact (No Sliders) Mode, Right-click Get Color Button to set Temporary Color Box's color
- Click Random color button to apply random colors from the current palette according to the selection (no color is repeated until all 24 have been used)
- Creation of Undo points in Reaper's Undo History
-------------------------------------------------------------
Latest version:
* v2.04 (2017-06-20)
Changelog:
+ Ctrl-clicking on Darker/Brighter buttons creates shaded/tinted gradient colors
Download here: https://stash.reaper.fm/30262/ReaNoir.lua
OR Get it via ReaPack! (recommended!!!)
Numerous palettes provided by Gianfini as a single zip here
-------------------------------------------------------------------------------
***As requested by Spacemen Tree, I copy paste this from his original thread:
Quote:
Originally Posted by Spacemen Tree
-------------------------
It was almost 6 months since I put up my first scripts here.
My Bday is coming up so I thought I'd make my scripts freeware.
Nevertheless, donations made to the non-profit shelters listed below will be greatly appreciated.
I do appreciate those that sent me donations directly via my email but grateful as I am (and I am) I would prefer if you'd donate directly to the shelters.
Thank you for your generosity and all the best.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
União Zoófila
-------------
http://www.uniaozoofila.org/
Associação CãoViver
-------------------
http://www.associacaocaoviver.org/
Associação Gato de Rua
----------------------
http://gato-de-rua.blogspot.pt/
Associação Guadi
----------------
http://www.associacaoguadi.blogspot.pt/
PRAVI
-----
http://veracupido.wix.com/pravi-org
Missão Patas Felizes
--------------------
http://patasfelizes.blogs.sapo.pt/
Refúgio dos Burros
------------------
http://www.refugiodosburros.org/
NAAAS
-----
http://www.naaas.pt/
ABRA
----
http://www.abra.org.pt/a-abra/donativos.html
These animal shelters are always in need of donations for buying food and taking care of vet bills, among other things.
The stray animals situation in Portugal is bad to worst and since these shelters only manage to run on volunteer work, they can only do so much...
So, give a little. You can make a difference, small as your donation may be!
Click on one or more of the links above and find your preferred method for giving. Most sites I linked have Paypal, IBAN, etc. Just look for it.
Also, all of the shelters I linked are on Facebook, if you'd like to drop them a line.
|
Last edited by amagalma; 06-20-2017 at 09:20 AM.
|
|
|
03-18-2017, 05:09 PM
|
#2
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 9,560
|
Nice updates for a beautiful scripts -P thanks yiu and spaceman tree for that !
|
|
|
03-20-2017, 03:51 PM
|
#3
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Thank you X-Raym..
There are still a couple of things I want to add... When I find the time
|
|
|
03-20-2017, 04:34 PM
|
#4
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2016
Location: ASU`ogacihC
Posts: 3,799
|
Looks cool!
FYI, tested on clean portable install and got error,
lua:981: bad argument #1 to 'open' (string expected, got nil)
Maybe you can add error trap if Preferences.txt and/or other file(s) are missing on first use?
|
|
|
03-20-2017, 05:49 PM
|
#5
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 9,560
|
Quote:
FYI, tested on clean portable install and got error,
lua:981: bad argument #1 to 'open' (string expected, got nil)
Maybe you can add error trap if Preferences.txt and/or other file(s) are missing on first use?
|
Confirmed, I had to put it in the same folder than the original script folder.
|
|
|
03-21-2017, 05:04 AM
|
#6
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
Nice. As next step I would suggest error management and better palette management with a sort of palette history
EDIT: Could you implement importing .SWSColor files? (they only have 16 colors so they would fill in the first 16, but numbers are in decimal notation not hex)
thanks
g
Last edited by Gianfini; 03-21-2017 at 05:14 AM.
|
|
|
03-21-2017, 06:18 AM
|
#7
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
Additional requests
- could you make it possible to reset the color for take/items (e.g. by right click on the big color box)?
- could you make it possible to openthe standard Windows color management tool to set a color (e.g. by double clicking or Ctrl-click any color box)?
thanks
great job so far
g
|
|
|
03-21-2017, 10:06 AM
|
#8
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Thank you guys for trying it!
I have uploaded the new version. Check the first post in the thread. It should give you no more errors. All preferences are stored and recalled to/from the ExtState.
@Gianfini: I will make a "reset to default color" function (done!). I will look if I can import .SWSColor files too. (done!) Palette history.. I don't think I need it..So, no plans for this.. Open the standard Windows color management tool.. If I implement opening of .SWSColor files, then this is not needed as well. Plus, I am afraid that it is too difficult to implement for my knowledge
Last edited by amagalma; 03-21-2017 at 08:33 PM.
|
|
|
03-21-2017, 11:03 AM
|
#9
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
21/3/2017: + Right-click Temporary Color (big color box) to reset color to default
|
|
|
03-21-2017, 12:05 PM
|
#10
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 9,560
|
@amalgama
Next big thing is Reapack friendly version :P
|
|
|
03-21-2017, 12:30 PM
|
#11
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
I have added the required header, I think.. Have a look and tell me if it is ok.
On another note, does anyone have any Lua functions for RGBtoHSL and HSLtoRGB?
|
|
|
03-21-2017, 12:47 PM
|
#12
|
Petit manitou
Join Date: Feb 2009
Location: Gémenos France
Posts: 7,303
|
Thank you ! It is in place now in my Reaper, the best one for the colors choice, it is very useful tool.
|
|
|
03-21-2017, 01:10 PM
|
#13
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 9,560
|
@amalgama
I put them on the original Reachelangelo thread. :P
|
|
|
03-21-2017, 02:04 PM
|
#14
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
@ Vincent Sermonne: Thank you!
@X-Raym: I have found them but they seem not to work.. rgbToHsl() seems to return nil for saturation..
Any ideas?
|
|
|
03-21-2017, 02:10 PM
|
#15
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Code:
-- https://github.com/EmmanuelOga/columns/blob/master/utils/color.lua
--[[
* Converts an RGB color value to HSL. Conversion formula
* adapted from http://en.wikipedia.org/wiki/HSL_color_space.
* Assumes r, g, and b are contained in the set [0, 255] and
* returns h, s, and l in the set [0, 1].
*
* @param Number r The red color value
* @param Number g The green color value
* @param Number b The blue color value
* @return Array The HSL representation
]]
function rgbToHsl(r, g, b, a)
r, g, b = r / 255, g / 255, b / 255
local max, min = math.max(r, g, b), math.min(r, g, b)
local h, s, l
l = (max + min) / 2
if max == min then
h, s = 0, 0 -- achromatic
else
local d = max - min
local s
if l > 0.5 then s = d / (2 - max - min) else s = d / (max + min) end
if max == r then
h = (g - b) / d
if g < b then h = h + 6 end
elseif max == g then h = (b - r) / d + 2
elseif max == b then h = (r - g) / d + 4
end
h = h / 6
end
return h, s, l, a or 255
end
--[[
* Converts an HSL color value to RGB. Conversion formula
* adapted from http://en.wikipedia.org/wiki/HSL_color_space.
* Assumes h, s, and l are contained in the set [0, 1] and
* returns r, g, and b in the set [0, 255].
*
* @param Number h The hue
* @param Number s The saturation
* @param Number l The lightness
* @return Array The RGB representation
]]
function hslToRgb(h, s, l, a)
local r, g, b
if s == 0 then
r, g, b = l, l, l -- achromatic
else
function hue2rgb(p, q, t)
if t < 0 then t = t + 1 end
if t > 1 then t = t - 1 end
if t < 1/6 then return p + (q - p) * 6 * t end
if t < 1/2 then return q end
if t < 2/3 then return p + (q - p) * (2/3 - t) * 6 end
return p
end
local q
if l < 0.5 then q = l * (1 + s) else q = l + s - l * s end
local p = 2 * l - q
r = hue2rgb(p, q, h + 1/3)
g = hue2rgb(p, q, h)
b = hue2rgb(p, q, h - 1/3)
end
return r * 255, g * 255, b * 255, a * 255
end
--------------------------------------------------------------------------------
function Msg(name)
-- usage: Msg('') // put inside the '' what you want to get
local value = _G[name]
for i=1,math.huge do
local localname, localvalue = debug.getlocal(2,i,1)
if not localname then
break -- no more locals to check
elseif localname == name then
value = localvalue
end
end
if value then
reaper.ShowConsoleMsg(string.format("%s = %s", name, tostring(value)).."\n")
else
reaper.ShowConsoleMsg(string.format("No variable named '%s' found.", name).."\n")
end
end
----------------------------------------- TEST ---------------------------------
red = 120
green = 200
blue = 40
hue, sat, lum = rgbToHsl(red, green, blue)
Msg('hue')
Msg('sat')
Msg('lum')
Try this code to see
Edit: Found the mistake in his code: there is a "local s" that should not exist
Last edited by amagalma; 03-21-2017 at 02:34 PM.
|
|
|
03-21-2017, 03:24 PM
|
#17
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
UPDATE:
22/3/2017: v1.20
+ added buttons to make temporary color darker or brighter (or black/white)
- Left-click Darker/Brighter buttons to make Temporary Color brighter or darker. Right-click them to make them black/white
|
|
|
03-21-2017, 07:18 PM
|
#18
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
UPDATE:
22/3/2017: v1.30
+ Added button to open SWS Color Management
+ Added ability and button to import SWSColor files (16 colors & 8 gradient colors)
The 16 SWS Colors get loaded to the 16 first colorboxes while the rest 8 colorboxes get loaded with the gradient colors specified in the SWSColor file.
Could someone knowledgeable have a look at the code and improve the gradient mechanism? Thanks!
|
|
|
03-22-2017, 01:46 AM
|
#19
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
Really great job!!!!!!!
Latest request, then this will definitely substitute color management in Reaper
- Saved palettes should be retrieved not only via LOAD and browsing folders, but they should be available in a drop-down list for quick and easy retrieval (e.g. like plugin presets). So if I save 10 palettes and want to retrieve one, instead of hitting load and browsing folders I'd rather choose it from a list
- (second priority only if not difficult) ability to recall the "old" color management (see pics below) when ctrl-click on single color square, to tweak it. This would give access to HSL, basic color set, and the current loaded custom colors (to pick from in case one want to swap position of colors)
EDIT: on topic 1 above, another easier way is to make LOAD button always open in the right folder (Script/ReaNoir). Now it opens in the last open folder, so the SWS folder if I loaded an SWS theme
thanks
Last edited by Gianfini; 03-22-2017 at 05:28 AM.
|
|
|
03-22-2017, 02:00 AM
|
#20
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
Focus...
Another request: after opening the script and after each click on it, it should give back focus to Reaper not keep it.
In fact now if I choose a color, I cannot hit space to start play, because I have to select REaper window first to give it the focus...
Again this would improve this behavior: I assigned key stroke 'C' to the script. I hit once and it opens. I set it up to close the terminate the script when launching it again (instead of creating another instance) because I wanted to hit 'C' again and close it.
Unfortunately the focus is on the ReaNoir windows so if I hit C nothing happens, I have to click on Reaper main windows first.
Could you make something about it?
g
|
|
|
03-22-2017, 02:02 AM
|
#21
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
...and position
and very last for today
- could you make ReaNoir remember the last position and open in that position instead than top - left as it does now? That would be killer!
Sorry for bothering you, hope I'm helping to get the very best color management tool for Reaper that should definitely enter each one toolbar!
g
|
|
|
03-22-2017, 03:59 AM
|
#22
|
Human being with feelings
Join Date: Mar 2017
Location: Berlin
Posts: 151
|
It would also be cool to have a reset switch to reset to the default color.
Awesome tool btw!
|
|
|
03-22-2017, 05:24 AM
|
#23
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
Quote:
Originally Posted by Distressor
It would also be cool to have a reset switch to reset to the default color.
Awesome tool btw!
|
You have it: just right click the LOAD button
g
|
|
|
03-22-2017, 05:30 AM
|
#24
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
small bugs
ERROR1
If you try to open a "wrong" file with LOAD this errors comes up
...\AppData\Roaming\REAPER\Scripts\ReaNoir.lua:115 7: attempt to perform arithmetic on a nil value (global 'hex2rgbR')
ERROR2
If you SAVE a new color set (right click on save) and after putting a new name you hit ENTER instead of clicking OK with the mouse, another SAVE AS window pops up
g
|
|
|
03-22-2017, 10:51 AM
|
#25
|
Human being with feelings
Join Date: Mar 2017
Location: Berlin
Posts: 151
|
Quote:
Originally Posted by Gianfini
You have it: just right click the LOAD button
|
i meant a reset for the default item/take/track color.
Say you colorised a bunch of items and later decide to get rid of the color coding.
There's the "set item to default color" action but it would be great to do all coloring from the same menu.
|
|
|
03-22-2017, 10:51 AM
|
#26
|
Human being with feelings
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,619
|
I like this lua a lot... one problem is I cannot seem to get to actually go into a dock...
I do try that in the lua's options but nothing seems to happen
|
|
|
03-22-2017, 01:27 PM
|
#27
|
Human being with feelings
Join Date: Sep 2008
Location: Sweden
Posts: 7,279
|
Nice thing! Thanks.
Could we have it remembering its last coordinates? Here it always opens in the upper left corner on the wrong screen.
__________________
// MVHMF
I never always did the right thing, but all I did wasn't wrong...
|
|
|
03-23-2017, 04:09 AM
|
#28
|
Human being with feelings
Join Date: Jan 2015
Posts: 788
|
Quote:
Originally Posted by Distressor
i meant a reset for the default item/take/track color.
Say you colorised a bunch of items and later decide to get rid of the color coding.
There's the "set item to default color" action but it would be great to do all coloring from the same menu.
|
Select the items and right click on the big square on top of Reanoir. Right click eliminates color selection for items / track
G
|
|
|
03-23-2017, 02:17 PM
|
#29
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
UPDATE:
v1.35 (2017-03-23)
+ various optimizations in the code
+ swapped order of LoadSWS and SWS Colors so that LoadSWS is on the left side like the Load button
+ better error handling
+ ReaNoir does not steal focus from Reaper
|
|
|
03-23-2017, 02:21 PM
|
#30
|
Petit manitou
Join Date: Feb 2009
Location: Gémenos France
Posts: 7,303
|
Quote:
Originally Posted by amagalma
UPDATE:
v1.35 (2017-03-23)
+ various optimizations in the code
+ swapped order of LoadSWS and SWS Colors so that LoadSWS is on the left side like the Load button
+ better error handling
+ ReaNoir does not steal focus from Reaper
|
for do the update, it is do with the reapack synchro ?
|
|
|
03-23-2017, 02:23 PM
|
#31
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
No, it is not yet in ReaPack. Just click the link in the first post
|
|
|
03-23-2017, 02:27 PM
|
#32
|
Human being with feelings
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,619
|
thanks but still have a couple issues:
1- I cannot get it to go into a Dock, even though it says it will...
2- when closing it and calling it open again, it always shows up at the top left of the screen...
IMO it would be better if, at least, it would re-open where it was when last closed...
and again... actually being able to have it live in a dock would be very helpful
I do thank you for this lua ...it is nice to use
|
|
|
03-23-2017, 02:30 PM
|
#33
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Quote:
Originally Posted by Gianfini
Really great job!!!!!!!
- Saved palettes should be retrieved not only via LOAD and browsing folders, but they should be available in a drop-down list for quick and easy retrieval (e.g. like plugin presets). So if I save 10 palettes and want to retrieve one, instead of hitting load and browsing folders I'd rather choose it from a list
|
I am sorry, but I do not have the knowledge to do this, nor the time to investigate how it could be done. If anyone is willing to hack the code and implement it, then be my guest!
Quote:
- (second priority only if not difficult) ability to recall the "old" color management (see pics below) when ctrl-click on single color square, to tweak it. This would give access to HSL, basic color set, and the current loaded custom colors (to pick from in case one want to swap position of colors)
|
- Again, I do not know how could this be done, nor I have the time for investigation  .. However, you have the two SWS buttons on top. You can simply open the SWS Color Management, make your palette with the Windows-provided tool, save it as SWSColor file and then import it and save it in ReaNoir!
Quote:
EDIT: on topic 1 above, another easier way is to make LOAD button always open in the right folder (Script/ReaNoir). Now it opens in the last open folder, so the SWS folder if I loaded an SWS theme
|
- This is a better solution, which I am going to investigate and hopefully implement
Quote:
- could you make ReaNoir remember the last position and open in that position instead than top - left as it does now? That would be killer!
|
- It is one of my intentions. Will do it as soon as I learn how it can be done! :P
|
|
|
03-23-2017, 02:32 PM
|
#34
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Quote:
Originally Posted by Fabian
Nice thing! Thanks.
Could we have it remembering its last coordinates? Here it always opens in the upper left corner on the wrong screen.
|
Quote:
Originally Posted by hopi
thanks but still have a couple issues:
1- I cannot get it to go into a Dock, even though it says it will...
2- when closing it and calling it open again, it always shows up at the top left of the screen...
IMO it would be better if, at least, it would re-open where it was when last closed...
and again... actually being able to have it live in a dock would be very helpful
I do thank you for this lua ...it is nice to use
|
These issues, for the time, are beyond my capabilities but I 'll try to solve them!
|
|
|
03-23-2017, 05:04 PM
|
#35
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
UPDATE
* v1.40 (2017-03-24)
+ improvement for ReaNoir not stealing focus
+ ReaNoir remembers last window position
+ fixed some bugs
|
|
|
03-23-2017, 05:11 PM
|
#36
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Quote:
Originally Posted by JamesPeters
Thank you very much for making this script! I love how it "remembers" the original color and can be restored with right-clicking the large color square. It allows you to quickly try various colors and compare (and then restore the original after all that if you want).
I just realized it has (probably) a bug or two:
1) When only the track is selected but no items or take is selected (only the TCP area) when running the script, choosing "get color" gives this error message:
"(path to script)/ReaNoir.lua:859: attempt to perform arithmetic on a nil value (global 'R')"
2) As above, when only the track is selected but no items or take is selected (only the TCP area), if you change TCP color you can't make it "remember" the original TCP color (it mistakenly "remembers" the original color in the ReaNoir large square, which is 636363). So it isn't automatically "getting" the TCP color so it can "remember" it later.
|
Thank you!
1) Should be fixed in version 1.40
2) I am afraid I cannot understand.. Right-clicking the Temporary Color Box does not remember any previous color but simply loads the default color depending on what is selected
|
|
|
03-23-2017, 06:31 PM
|
#37
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
UPDATE
24/3/2017: v1.41
+ improved docking
|
|
|
03-23-2017, 07:21 PM
|
#38
|
Human being with feelings
Join Date: Oct 2008
Location: Right Hear
Posts: 15,619
|
Thank you very much for making the improvements!
EDIT: progress it does remember it's own window position now...
but it still does not go into the dock or docker
also... I think there is some confusion [maybe mine?] about what is an Item and what is a Take
If I have a single MIDI item on a track.. that to me is an Item ...not a take
If I have multiple 'takes' of MIDI ...all done in the same time space of that MIDI Item... then those are
'takes' ...at least that is my understanding...
So this lua currently does not seem to follow that logic as I would expect... Perhaps I am seeing it wrong???
Last edited by hopi; 03-23-2017 at 07:29 PM.
|
|
|
03-23-2017, 07:45 PM
|
#39
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Quote:
Originally Posted by JamesPeters
Error message is gone, thanks!
-TCP is colored purple to start.
-ReaNoir is started (it has color 636363 in the top square by default), "get color" from TCP works (it captures the purple 8000FF color).
-Use ReaNoir to color TCP green 63A363 (it works).
-Right-click in top square to "remember" original purple color of TCP changes TCP to the color that ReaNoir starts with in that square (636363).
For items, this behavior is different. I don't even need to "get (current) color" of item/take for ReaNoir to remember it. If I change color of item/take with ReaNoir, then right-click in the top square, it "remembers" what the item was before I used ReaNoir. This doesn't work for TCP.
|
Right click big color box is NOT for remembering previous color. It is to set color to default ( no custom color). Get Color button is useful in following scenario: let's say a friend gives you a reaper file and he has applied a color to a track that you like. You press Get Color and this color is set to the big color box. If you left click big color box, other tracks, items get this color. If you want to keep it, then right click one of the 24 boxes and it will be saved there
|
|
|
03-23-2017, 07:49 PM
|
#40
|
Human being with feelings
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,445
|
Quote:
Originally Posted by hopi
Thank you very much for making the improvements!
EDIT: progress it does remember it's own window position now...
but it still does not go into the dock or docker
also... I think there is some confusion [maybe mine?] about what is an Item and what is a Take
If I have a single MIDI item on a track.. that to me is an Item ...not a take
If I have multiple 'takes' of MIDI ...all done in the same time space of that MIDI Item... then those are
'takes' ...at least that is my understanding...
So this lua currently does not seem to follow that logic as I would expect... Perhaps I am seeing it wrong???
|
Try to place it once yourself to the place you want it. Does it then dock correctly?
Regarding takes:... An empty item has no takes.. Other items (audio or midi) have one or more takes
|
|
|
Thread Tools |
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT -7. The time now is 04:16 AM.
|