Old 09-13-2016, 07:55 AM   #561
mario.severin
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 2
Default Strange behavior "track names"

Hi Blankfiles,

firstly I want to thank you for your perfect theme. But I've noticed strange behavior with track names of older projects created in other theme. Here is screenshot of what it looks like. On left pix is what it looks like with Sylenth1 on track 9 & 10. The second is what it looks when I want to rename those tracks. Unfortunately I have dozens of older projects waiting for final steps, so it stops me from finishing them. :-)

Important thing is that this is bug is only applied on older projects. This bug not affect project dreated in iLogic theme.

Regards MarioS
Attached Images
File Type: jpg iLogic name BUG.jpg (43.7 KB, 82 views)
mario.severin is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2016, 08:36 AM   #562
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Hoo i see thanks will fix in thé new update Realy soon
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2016, 09:51 AM   #563
Klangfarben
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,226
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Sent
Could you resend? I didn't seem to get the email. Thanks!
Klangfarben is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2016, 12:50 PM   #564
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Look Here in your inbox just in case
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2016, 01:41 PM   #565
Klangfarben
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,226
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Look Here in your inbox just in case
Nice to know I'm still an idiot. I generally like to be reminded of that at least every 24 hours or so...

Thank you!
Klangfarben is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 08:13 AM   #566
Gianfini
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 678
Default small fix needed

Hi Blankfiles, small issue here.

If you choose AUX layout for MCP tracks, the fader "shadowed" image that indicates zero level slightly moves when you select a track (and moves back when deselecting).

Doesn't happen for other layouts such as BUS, or default.

thanks
g
Gianfini is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 05:16 PM   #567
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

1.8 Friday 16 see first page to see updates
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 07:49 AM   #568
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

I Logic V 1.8 RELEASED !!

Take the same link as V1.7 For 1.8 The zip file called I Logic V1.7 but unzip inside is V1.8 More easy to be sure everyone receive a copy thanks
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 01:40 PM   #569
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Ok I've tried version 1.8


Before telling what I think I should tell you that the progress this theme has made is really outstanding. Good job dude!


Ok, my thoughts about the update... So, I don't like the fact that the master track is optimized to be docked. I prefer having it in the mixer. I would re-add the last master track layout so that one can choose what to use.

Regarding the MCP master track... if you drag downwards the fx slots, you go behind the routing button.

Then I've noticed that when you rename a track in the MCP and press ENTER the track number disappears. You have to click another track to make it appear again.

In the TCP, when you hover the routing button, it appears a symbol. I think that for coherence it'd be better to have this function in the MCP too.

Is there a way to show the sends levels without hovering the knob?

Can you please add an hover or active state when you tap tempo? When you press it you have no visual feedback but the grid moving.



Sorry for the long list
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 04:01 PM   #570
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

For the Docked master track you can choose the master layout take the default one !this Docked master is not design for mixer ,only docked left or right
For the other thing I will do something thanks for report
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 04:06 PM   #571
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
For the Docked master track you can choose the master layout take the default one !this Docked master is not design for mixer ,only docked left or right
Oh ok thanks is there any chance to have more icons?
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 04:08 PM   #572
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

The Big Or Small One ?
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 04:12 PM   #573
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
The Big Or Small One ?
both, but mainly the small ones
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2016, 04:18 PM   #574
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

"Is there a way to show the sends levels without hovering the knob?"


I mean like in the default theme, that you can see under the send name the amount of signal sent.
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 08:08 AM   #575
Klangfarben
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,226
Default

Small bug in the TCP Dual Panner display. The Dual Pannel is displaying correctly in the MCP but in the TCP it's only showing the Left panner not the right panner as well. Dragging the TCP window wider does not help.

Klangfarben is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 09:25 AM   #576
Gianfini
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 678
Default

Hi Blankfiles, I donated for the second time because you're doing a great job!

I didn't receive 1.8 yet! no email received

EDIT: I saw that you send 1.8 to same link! OK I GOT IT NO NEED TO RESEND THANKS!

thanks
g

Last edited by Gianfini; 09-16-2016 at 09:42 AM.
Gianfini is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 01:24 PM   #577
vanhaze
Human being with feelings
 
vanhaze's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Netherlands
Posts: 5,024
Default

Dear Blankfiles,

Many thanks for the 1.8 update !

However, here, on my macbook retina, all the toolbar button borders are completely gone, so they don't look like buttons at all anymore.

Also the toolbar button font seems barely readable, it's completely messed up.

So, hate to say, but unusable theme for me at the moment.
vanhaze is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 09:32 PM   #578
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Sorry for that vanhaze !! no retina mac at home for work for the moment
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 09:33 PM   #579
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

A Big thanks to DaveKeehl For is bug report
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 09:34 PM   #580
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Klangfarben Dual Tcp Fixed
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2016, 09:34 PM   #581
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Re download v1.8 some bugs are fixed thanks ( same Link )

Last edited by Blankfiles; 09-16-2016 at 10:05 PM.
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 04:02 AM   #582
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

part 1: http://imgur.com/a/uAE4y
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 04:03 AM   #583
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

part 2: http://imgur.com/a/jV0i0
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 04:04 AM   #584
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

part 3: http://imgur.com/a/hO1fU

Last edited by DaveKeehl; 09-17-2016 at 04:23 AM.
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 04:24 AM   #585
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

part 4: if the track number has 3 digits it's displayed wrong because there isn't enough space
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 05:46 AM   #586
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Thanks again !!! Will fix. But for the send knob i know exacly the one i would like to have , hard to explain in english. By the way i Will try to do a real knob .. I was try before lol not easy
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 05:57 AM   #587
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Explain it in French, I understand it
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 07:25 AM   #588
sostenuto
Human being with feelings
 
sostenuto's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: St George, UT _ USA
Posts: 2,790
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Re download v1.8 some bugs are fixed thanks ( same Link )
I want V1.8. Saw your V1.7/V1.8 post, but not clear which Link to install. Please tell me date or post Link for V1.8

Thank-you
sostenuto is online now   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 07:36 AM   #589
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by sostenuto View Post
I want V1.8. Saw your V1.7/V1.8 post, but not clear which Link to install. Please tell me date or post Link for V1.8

Thank-you
You have to go to your private messages and click on the link you received for version 1.7. The file says 1.7 but if you download it and unzip it, you'll find the 1.8 update
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 07:49 AM   #590
sostenuto
Human being with feelings
 
sostenuto's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: St George, UT _ USA
Posts: 2,790
Default

Quote:
Originally Posted by DaveKeehl View Post
You have to go to your private messages and click on the link you received for version 1.7. The file says 1.7 but if you download it and unzip it, you'll find the 1.8 update
Many thanks !! Somwetimes braindead ... thought after post .... he's not going to post Link for everyone _ duuuhh

Appreciate continuous hard work and inputs to make this Theme constantly better!
sostenuto is online now   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 07:51 AM   #591
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by sostenuto View Post
Many thanks !! Somwetimes braindead ... thought after post .... he's not going to post Link for everyone _ duuuhh

Appreciate continuous hard work and inputs to make this Theme constantly better!
You're welcome yeah at this point I think I can be considered an official theme tester the thing is that besides being very precise, I'm also a graphic designer and I see all the little imperfections... I can't help it!
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 08:01 AM   #592
sostenuto
Human being with feelings
 
sostenuto's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: St George, UT _ USA
Posts: 2,790
Default

Great complement to Blankfiles _ and for us I Logic Fans !

All (3) variants up and running .... Cool
sostenuto is online now   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 08:54 AM   #593
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Something like that for send knob ?
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 09:56 AM   #594
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Something like that for send knob ?
Exactly!! can you also make the send background change like in the default theme?
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 10:11 AM   #595
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Yes i can
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 11:11 AM   #596
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
Yes i can
awesome!!!
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 01:52 PM   #597
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

I tink I can't do something on the background of send that very ugly --dont work whit this kind of theme and
i dont want to change all the send desing will do something simple for the moment ,the circle are not perferct ,it is in knobman but in reaper ouff not exact so ,I put only a grey line right on the knob for the value ...
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 02:17 PM   #598
DaveKeehl
Human being with feelings
 
DaveKeehl's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Switzerland
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by Blankfiles View Post
I tink I can't do something on the background of send that very ugly --dont work whit this kind of theme and
i dont want to change all the send desing will do something simple for the moment ,the circle are not perferct ,it is in knobman but in reaper ouff not exact so ,I put only a grey line right on the knob for the value ...
Don't worry man, it's already awesome to have the knob and the line

I can't complain at all!
DaveKeehl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 02:43 PM   #599
Gtr65
Human being with feelings
 
Gtr65's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: USA
Posts: 45
Default

Donation sent---I LOVE this theme!!!!!!!
Gtr65 is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2016, 03:55 PM   #600
Blankfiles
Human being with feelings
 
Blankfiles's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Canada
Posts: 1,208
Default

Hey Gtr65 Nice to see you it sent my friend!
Blankfiles is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.