Old 06-03-2020, 06:59 PM   #1
Sound22Card
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 94
Default Ghost In the Machine

Strange action. Reaper starts to try to go into Record when I am editing a track. Most times I have the Record ARM button off, so I just get the pop-up saying it can't record without arming.

Other times the 'selection area' start moving to the right when I'm trying to adjust its width. The whole thing just slides slowly as if it was automated.

Also sometimes the upper section of the DAW start flashing for no apparent reason.

If this sounds familiar to you, please pass along any fixes...if you have any.
Sound22Card is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2020, 07:21 PM   #2
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 7,543
Default

Sounds like you have some wonky MIDI control that sends messages at random and one of them accidentally got assigned to the record action.

Or could be that you have set up some mouse modifiers to trigger an action if it only happens when doing editing.
__________________
My Wyyyrd Music
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.