Old 09-19-2017, 03:03 PM   #1
Yagami
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 39
Default Is the 3x3 EQ (1-Pole Crossover) broken?

So, I'm trying to use the 3x3 EQ (1-Pole Crossover) [Stillwell] plug-in that comes with REAPER. It does what it should when I adjust it while playing the recorded track back, but if I stop the track (space) and start it again, the effect isn't there. Is the plug-in broken or is there something I don't understand?

I boosted High Gain by 12, Mid by 12, and Mid Drive by 100.

I then took notice to that it said 1-pole, which made me think I could only boost ONE parameter... which seems a bit odd. BLAH! I'm lost.

Oh right, and to get it to activate again I have to nudge the parameters again, clicking the box isn't enough.

Last edited by Yagami; 09-19-2017 at 04:17 PM.
Yagami is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2017, 06:29 PM   #2
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 4,838
Default

In this context pole doesn't mean the number of possible parameters, but roughly what filter design this FX has.

What do you mean that when pausing and starting again, the effect isn't there? You mention that you have to activate the FX again by nudging the parameters, clicking the box isn't enough. What box are you clicking and why? On quick test here, the EQ reacts to the parameter changes and those changes are still effective (pun intended) after pause/play.

Last edited by xpander; 09-19-2017 at 06:52 PM.
xpander is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.