Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER for Video Editing/Mangling

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2021, 11:08 PM   #1
gwok
Human being with feelings
 
gwok's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Nelson, BC
Posts: 3,384
Default Parameter Modulation with Audio Possible in Video Processor?

Hello,

I'm just digging around and I don't seem to be able to use audio inputs when using parameter modulation on a parameter in the video processor. Is it possible to add some code to access the audio channels? Or maybe something else I'm missing?

thanks
gwok is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2021, 08:28 AM   #2
Meo-Ada Mespotine
Human being with feelings
 
Meo-Ada Mespotine's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Location: Leipzig
Posts: 2,632
Default

Does this thread help?

https://forum.cockos.com/showthread.php?t=217545
__________________
Use you/she/her.Ultraschall-Api Lua Api4Reaper
Off for some time. Bugreports&Docs notes please do here:https://github.com/Ultraschall/ultra...-reaper/issues - Donate, if you wish
Meo-Ada Mespotine is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2021, 11:15 AM   #3
gwok
Human being with feelings
 
gwok's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Nelson, BC
Posts: 3,384
Default

it does, unfortunately

thanks!
gwok is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2021, 09:44 AM   #4
ashcat_lt
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,048
Default

Specifically what parameters are you trying to modulate?
ashcat_lt is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2021, 11:40 AM   #5
gwok
Human being with feelings
 
gwok's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Nelson, BC
Posts: 3,384
Default

it changes depending on the situation, but a parameter that is automatable (has control knob on interface) in the video processor plugin
gwok is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2021, 12:19 PM   #6
ashcat_lt
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,048
Default

Well, like I said on that other thread you can use PM on about any slider in any other plugin and then link that to the parameter in the video processor. It’ll work in preview, but you might need to write it to an automation envelope and remove the link before rendering.
ashcat_lt is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2021, 01:54 PM   #7
gwok
Human being with feelings
 
gwok's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Nelson, BC
Posts: 3,384
Default

oh cool! thanks!
gwok is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.