Old 05-14-2019, 12:44 PM   #1
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default fixing take to one

I've noticed that two track lanes can occupy one track.
And I'm also not certain how this happened.
I think I discovered it when punching cmd+L.
I'd like to reduce the below to only one lane, with its subsequent take.
[url=https://photos.google.com/]

__________________
"signal flares in bunches and acid for the brunches"

Last edited by croakouttatune; 05-14-2019 at 01:36 PM.
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 12:54 PM   #2
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Axis Mundi
Posts: 6,255
Default

options/show takes in lanes (turn it off).

All that link does is show my my google photos.

I recommend working with lanes off. Most of the time when you see people complaining about the take system it's because they want to use lanes and don't like the way they all get split. It's not a problem if lanes are off.
__________________
TwilightMysterySchool
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 01:26 PM   #3
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default

My wording was off, since I expected the picture to talk.
"I've noticed that two track lanes can occupy one track. "
Should've been "I have two lanes in one take," since most takes only
have one lane I must've done something. To clarify, when this take is selected, there are two lanes stacked atop each other.

*"Options/Show all takes in lanes (when room)" does nothing.

Abracadabra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Code:
<iframe src="https://app.box.com/embed/s/k4zia62epwufdb9oh7068h8mo682jpcs?sortColumn=date&view=list" width="330" height="400" frameborder="0" allowfullscreen webkitallowfullscreen msallowfullscreen></iframe>
__________________
"signal flares in bunches and acid for the brunches"

Last edited by croakouttatune; 05-14-2019 at 01:38 PM.
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 01:41 PM   #4
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default

wait!!!
more magic!! !
abracadabradoolittle!

[img]https://app.box.com/s/k4zia62epwufdb9oh7068h8mo682jpcs

https://app.box.com/folder/76583566668
jesus christ what is the magic word!!!
All you guys have to do to see the pics is log-in as me,
I don't see what's so difficult about that!!
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2019-05-14 at 3.15.01 PM.png (12.8 KB, 43 views)

Last edited by croakouttatune; 05-14-2019 at 01:51 PM.
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 01:43 PM   #5
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Axis Mundi
Posts: 6,255
Default

OK, those are not take lanes. As you can see, each item has its own takes. Options/show overlapping items in lanes (turn it off).

There's also a preference for how many lanes to use if you want to keep it on: Prefs/appearance.
__________________
TwilightMysterySchool
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 01:44 PM   #6
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Axis Mundi
Posts: 6,255
Default

Use The Stash: https://stash.reaper.fm/ Easy peasy, just copy/paste the code from the last link after uploading.
__________________
TwilightMysterySchool
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 03:36 PM   #7
croakouttatune
Human being with feelings
 
croakouttatune's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Montreal, Canada
Posts: 38
Default

Ok, so what your saying is that they are not take lanes they are items.
And that there is another option in the option drawer:
"Show overlapping media items."

I've just clicked on it, and as promised the overlapping media item disappeared. Does that mean that sucker is still there lurking behind
affecting things while I remain unsuspecting?

Yeap.. still there.. wait ! I thought maybe he disappeared.
Not that he's worth more than a passing acquaintance.

Thanks for the help
croakouttatune is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 03:57 PM   #8
lucas_LCS
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 575
Default

Quote:
Originally Posted by croakouttatune View Post
wait!!!
more magic!! !
abracadabradoolittle!

[img]https://app.box.com/s/k4zia62epwufdb9oh7068h8mo682jpcs

https://app.box.com/folder/76583566668
jesus christ what is the magic word!!!
All you guys have to do to see the pics is log-in as me,
I don't see what's so difficult about that!!
you don't need Stash for small files such as this.
attach the file to the post and then copy and paste the link to the file between the IMG tags to show the image in the post:
Code:
[img]https://forum.cockos.com/attachment.php?attachmentid=36563&d=1557867087[/img]
EXAMPLE:


.
lucas_LCS is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 04:07 PM   #9
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Axis Mundi
Posts: 6,255
Default

Also, if you right click the crossfade toolbar button, you can set it so that edits will automatically get rid of overlaps.
__________________
TwilightMysterySchool
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.