Old 04-17-2008, 10:21 AM   #1
aldi
Human being with feelings
 
aldi's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 970
Default routing and plugin inserting api

i guess there's no way to change or select inserted plugins or determine and change reapers routing till now ? haven't seen a way in the sdk or have i missed something ?

the whole "improve routing gui" could be handled by a plugin if n api exists for that
__________________
REAPER is FANTASTIC

pending fr's: NONE ! :D
aldi is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2008, 11:45 AM   #2
Deric
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 794
Default

Yeah this would be great.
__________________
REAPER? Oh yes...
Deric is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2008, 01:41 PM   #3
hereander
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 100
Default

Something like the vsti-presetbrowser (Mediabay-like in-track previewing) that was suggested somewhere else on the forum could also be done this way
hereander is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.