Old 02-05-2019, 06:43 AM   #1
vinx
Human being with feelings
 
Join Date: May 2007
Location: France
Posts: 712
Default Harmor vsti anyone?

Hello
I've been joining the reaper linux crew for some weeks now, by installing a french distro called "Librazik2" on my laptop.
I like it very much so far and I've managed to use a lot of my vst through wine and linvst (thanks to everyone involved!). I've even managed to authorize online IK's"free syntronik". The only plugin I'm really missing for this computer is "harmor" (Image Line). When inserted it opens with normal gui (and sounds), but when I close the gui once, it opens only as a black window with only the preset manager visible.

Does anyone managed to make it work?
vinx is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2019, 10:36 AM   #2
s wave
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2018
Location: Colorado
Posts: 175
Default

Have you looked in Preferences>Plug-ins>VST then generic UI or Plug-n UI... I think there is a on off... worth checking (https://wiki.cockos.com/wiki/index.p...es_Plugins_VST)
s wave is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2019, 12:41 PM   #3
vinx
Human being with feelings
 
Join Date: May 2007
Location: France
Posts: 712
Default

Thanks, I'm aware of that option.
Generic UI is just all parameters with 1 fader each.
Not usable at all for complex plugins like Harmor.
vinx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.