Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-03-2014, 01:16 PM   #1
headcase915
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 123
Default MASTERING HELP!!!!

ive been using reaper for a good 3 years now and never encountered this problem untill I upgraded my computer from a 2000 win xp to a 2013 win 7 the daw works and Im able to pack on the plugin without freezing or latency BUT when i master my tracks sound kick fucking ass on my monitors but when i render and toss them on my ipod and play them back in my truck all of a sudden my guitars sound 4 db lower and the sound waves up and down volume wise like someone is turning up and down the volume internally... can anyone help me!

My mastering chain:
1. Spectral analyzer
2. ReaQ (Parametric EQ - High Pass Filter)
3. FerricTDS (Tape Emulation)
4. ReaQ (Parametric EQ - High Shelving Filter)
5. Waves Maxx Bass (Bass Enhancer)
6. DestinymkII (Compressor)
7. Waves Stereo imager (Stereo Widener)
8. CS112m (final EQ, high pass)
9. ReaXComp (Multiband Compressor)
10. JS (Soft Clipper)
11. Loud Max (Brickwall Limiter)

what the hell am i doing wrong? and why is my master sounding amateur compared to masters done previously on my old computer?

Last edited by headcase915; 09-03-2014 at 01:19 PM. Reason: CHANGE NOTIFICATION SETTINGS
headcase915 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.