Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2019, 08:41 PM   #1
JoeCreates
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 14
Default Stuck loading projects because "missing content" window won't show

Latest v5.982/x64, Windows 10

When a project is missing samples due to a folder moving (or after moving everything onto a new pc with new folder structure), the "Missing Content" windows shows.

If you click on the main reaper window behind this, the missing content window will become hidden and irretrievable. The project is blocked from loading and the only way to exit reaper seems to be a forced kill from task manager!

I had seen it get stuck apparently loading content a few times, and I only recently figured out this is what was happening, because I can see the missing content window when I hit alt+tab, but the main reaper window keeps stealing focus from it or something.
JoeCreates is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2019, 08:26 PM   #2
JoeCreates
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 14
Default

It seems this was partially fixed in the most recent update, in that it now no longer gets stuck for the main "Content Missing" window, because it is forced to show above the Reaper window.

However, it still gets stuck when NI Battery samples are missing, which apparently doesn't use the same dialog.
JoeCreates is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 08:42 AM   #3
JoeCreates
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 14
Default

In reaper 6 it seems broken for both again. If reaper loses focus during loading and gets stuck on missing samples, you can;t proceed because the missing samples window is stuck behind the main window.

See: https://gfycat.com/pitifulgroundedcormorant
JoeCreates is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 09:20 AM   #4
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 12,628
Default

As a possible workaround, look at the "keyboard trick" on https://www.howtogeek.com/howto/wind...eyboard-trick/
Justin is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2019, 11:34 PM   #5
dcuny
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 133
Default

Just ran across this with version 6.02.

Bringing up Task Manager and killing the sub-window gets it moving again.
dcuny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.