Old 08-20-2014, 03:56 AM   #1
for
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 689
Default Locking time selection?

i was wondering when do you use this option

thanks
for is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2014, 03:56 AM   #2
for
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 689
Default

and locking in general, do you use it
for is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2014, 10:28 AM   #3
jiff 41
Human being with feelings
 
jiff 41's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: WALES, UK
Posts: 766
Default

I use locking when editing, a couple of times in the past while I was moving things about I noticed that other items had moved & messed things up, I had obvioulsy not been carefull enough with my mouse!
So now when editing a track/item as soon as I'm happy it's where it belongs,,lock it & I can't mess it up!

I'll be interested to know the answer to the time selection question?
__________________
"I started out with nothing & i still have most of it left"(seasick steve)
jiff 41 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.