Old 08-26-2006, 12:36 AM   #1
randygo
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2006
Location: Redmond, WA
Posts: 192
Default Tempo mapping features

I was trying to tempo map an existing track and come to the conclusion it is near impossible to do this with Reaper. I've seen someone mention a feature where then could set a tempo based on a loop selection, but how about the following possibility.

Say I have two consecutive tempo markers which are spaced four bars apart on my track. Now I would like to set the tempo for the first marker so that it fills out to the second marker perfectly.

If I had an option whereby on the first marker I could "Set number of bars until next marker", and have the tempo calculated automatically, this would satisfy my needs perfectly.

Thanks,

Randy
randygo is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2006, 01:43 AM   #2
randygo
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2006
Location: Redmond, WA
Posts: 192
Default

On further thought, why not just be able to indicate the bar position in the marker itself. So, for my second marker I just indicate it is bar 16, say, and then the tempo from the previous marker is automatically calculated.

Randy
randygo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.