Old 10-08-2021, 12:41 PM   #1
Sound asleep
Human being with feelings
 
Sound asleep's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 8,005
Default track_fcomp_*.png are not appearing on tracks

I just noticed that my track_fcomp_*.png buttons are not appearing on my tracks anymore. Not really sure why that's the case. They are still there in my theme folder, but I just don't see them on any tracks in tcp.

Any ideas why that might be?
Sound asleep is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 03:26 PM   #2
Sound asleep
Human being with feelings
 
Sound asleep's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 8,005
Default

Any ideas? It seems weird that the buttons would just disappear to me. could it have had to do with some 5.x update?
Sound asleep is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 08:02 PM   #3
hwhalen
Human being with feelings
 
hwhalen's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canada
Posts: 1,002
Default

I'll suggest two possibilities, due to masking or size...

1. Masking...they are being hidden...specify them in the correct order in the 'front' directive

2. Sometimes they are not drawn due to their size...possibly they are too large to be drawn in the space allocated to them


good luck...cheers
__________________
My Music
Noise From My Head
On The Links
hwhalen is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 04:19 AM   #4
White Tie
Pixel Pusher
 
White Tie's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Blighty
Posts: 3,713
Default

Can you share a screenshot?
__________________
The House of White Tie
White Tie is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2021, 03:41 PM   #5
Sound asleep
Human being with feelings
 
Sound asleep's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Montreal, Canada
Posts: 8,005
Default

Quote:
Originally Posted by White Tie View Post
Can you share a screenshot?
Yes, but the folder buttons are custom, and they just don't appear where they used to be. However, I do see a number there. There's a small possibility that I used those buttons with an older theme, but I really don't think so. I've been using this one for a very long time. Is there a way I can check a file somewhere to see if these files are listed at all? I'm using a heavily modified version of rado 4 if that means anything to you.



Quote:
Originally Posted by hwhalen View Post
I'll suggest two possibilities, due to masking or size...

1. Masking...they are being hidden...specify them in the correct order in the 'front' directive

2. Sometimes they are not drawn due to their size...possibly they are too large to be drawn in the space allocated to them


good luck...cheers
Hmm, could be, but do you think that's something that could spontaneously change at some point with an update or something? Because when I made the buttons, they definitely worked. Maybe it was with an older theme, but I feel like I've always been using that button, and it only recently disappeared on me.
Sound asleep is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2021, 04:18 AM   #6
White Tie
Pixel Pusher
 
White Tie's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Blighty
Posts: 3,713
Default

Its not going to be possible to help you using my psychic powers alone, strong though they may be.
__________________
The House of White Tie
White Tie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.