Old 11-06-2019, 10:32 PM   #1
basslines57
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 6
Default USB Mic not working

I have just purchased a USB Mic for recording voiceovers and cannot get its signal into Reaper. I have set up the OSX Audio setup with an aggregate I/O using the USB mic for input and the iMac headphone jack as the output. The OSX sees the mic and is getting a signal. I selected the aggregate I/O as the device in Reaper, but I cannot see any mic signal. Anyone help?
basslines57 is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2019, 03:44 AM   #2
Stella645
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2008
Location: UK
Posts: 1,285
Default

As well as selecting the device have you selected the correct audio input for the track, is record enable on and record monitoring enabled??

And make sure mic input is enabled in Mac privacy settings.
Stella645 is online now   Reply With Quote
Old 11-07-2019, 05:18 AM   #3
basslines57
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 6
Default

Mac privacy did the trick. Never would have thought of that on my own. Thanks!
basslines57 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.